Rezervari on-line
  1. Poiana Brasov
  2. >
  3. Hotel Alpin

Hotel Alpin 4*

Localizare :Hotelul este situat in centrul statiunii.
Adresa: Poiana Brasov, Hotel Alpin, cod 500009, jud. Brasov
Toate spatiile sunt ideale pentru sejururi de relaxare, pentru escapade romantice sau in familie dar si pentru o iesire vesela intre prieteni.Aceleasi spatii pot gazdui in conditii excelente participantii sositi la intalniri profesionale sau de afaceri.
Dotari generale: restaurant Tosca 200 locuri si decorat in stil clasic, A Propos, Forest Lounge, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii -in interiorul hotelului si in gradina, internet,terasa exterioara, magazin, garderoba schi, club bar, schimb valutar, concert de pian zilnic in Athrium Lounge, Hotel Alpin va asteapta cu 41 de spatii special amenajate pentru acomodarea optima a unui numar cuprins intre 10 si 500 de persoane (aranjament teatru). Toate salile de conferinte pun la dispozitie Internet gratuit prin cablu și wireless. Salile au fost gandite si echipate ca sa ofere toate conditiile necesare organizarii cu succes a oricarui tip de eveniment : conferinte, prezentari, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team building , scolarizari, evenimente sociale cu pana la 700 invitati.
Dotari camere: TV plasma, minibar, baie cu cada, balcon, internet prin cablu si wi-fi, uscator de par, telefon international, mobilier din lemn masiv. Apartamentele executive dotate cu televizor/ plasma, telefon cu conexiune internationala, minibar, internet prin cablu si wi-fi, terase, grupuri sanitare cu cada si uscator de par; toate cu doua dormitoare (unul cu doua paturi si unul cu pat dublu), fiecare cu grup sanitar propriu, unul cu cada jacuzzi, celalat cu dus, living si terasa commune, pot fi utilizate in urmatoarea structura : regim family (maxim 4 pers in 2 dormitoare individuale, fiecare cu baie si vestibul propriu, cu living, mini-bucatarie si terase comune); junior (1 dormitor cu baie proprie, living si terasa); 2 camere single sau duble, complet separate, fiecare cu baie si vestibul propriu, cu un living si terasa comune.
Numar total camere: 254
• 140 duble,
• 141 apartamente dintre care 114 sunt apartamente executive compuse din living si dormitor.
Servicii: spalatorie, calcatorie, inchiriere material schi (contra cost), room service. Gradinita gratuita.
Servicii masa: se serveste in cadrul celor trei restaurante: Tosca, A Propos si Forest Lounge astfel : micul dejun in sistem bufet, restul meselor in sistem fisa cont a la carte.
Facilitati copii: gradinita cu personal calificat - gratuit pentru clientii cazati in hotel.
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita -semi-olimpica, SPA -Centrul Spa Vitarium, sala fitness, sauna, saloane de masaj, reflexoterapie, hidromasaj si aqua experience. Centrul Spa Vitarium te invita sa descoperi in cadrul Hotel Alpin Poiana Brasov**** locul perfect pentru ritualuri de relaxare care sa-ti rasfete simturile si sa te reconforteze.
Tratament: YASHI DÔME permite eliminarea pana la 600 de kilocalorii (in unele cazuri mai mult). Cercetarile au demonstrat ca celulele corpului nostru sunt receptive la undele infrarosii esalonate intre 4-25 micrometri.Undele infrarosii lungi organice B-Carbon ale IYASHI DÔME emit infrarosii cu lungime de 5- 20 micrometri corespunzand perfect organismului nostru. Beneficiile IYASHI DOME pentru sanatate - eliminarea prin transpiratie a toxinelor acumulate, a metalelor grele (tehnologia ceramica/ titan a IYASHI DÔME - are proprietatea de descompunere a toxinelor). - purificarea, regenerarea si infrumusetarea corpului (caldura in profunzime, pana la 40 mm sub piele)- scaderea eficienta in greutate (transpiratie prin emisie de unde infrarosii organice pornind de la o BAZA VEGETALA, produsa de IYASHI DÔME), relaxarea, eliberarea de stress, refacerea echilibrului organismului care ajuta la energizarea, revigorarea sa si contribuie la reinstalarea starii de bine. Hotel Alpin detine primul aparat de acest gen din Romania! Distractie: Club Alpin, jocuri, proiectie film
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com