Rezervari on-line
  1. Maramures
  2. >
  3. Hotel Cerbul

Hotel Cerbul 2*

Adresa: Borsa, str. Bradet nr. 8, jud. Maramures
Hotelul, situat intr-un cadru deosebit, dispune de capacitatea maxima de cazare de 62 persoane si se recomanda ca fiind una din cele mai bune si renumite variante de cazare din statiunea Borsa. Este pozitionat in apropierea partiei de schi din statiune, la circa 11 km de centrul orasului Borsa, la altitudinea de 850 m intr-un cadru pitoresc si deosebit.
Dotari generale: restaurant -80 locuri, parcare proprie, internet, terasa- 40 locuri, bar de zi- 20 locuri.
Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 40 locuri.
Dotari camere:TV -cablu, baie cu dus, balcon, internet, geamuri termopan. Apartamentele au baie cu cada. Majoritatea camerelor au balcon.
Număr total camere: 29
• Duble: 26
• Apartamente: 1 - apartamentul este compus din living si dormitor
• Triple: 2
Servicii:
• pastrarea obiectelor de valoare,informatii turistice, magazin tip ABC.
Servicii masa: se acorda in restaurantul Cerbul, categoria 3 stele, in sistem bonuri valorice.
Facilitati copii:
• (in camera cu 2 adulti) - 0-10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar.
Fitness/Wellness/Sport:5 partii de schi cu grad de dificultate care variaza de la usor la greu (Puzdrele, Poiana Stiol, Poiana Stiol-Vf. Stiol-grad de dificultate mediu; Bradet-grad de dificultate usor; Olimpica-grad de dificultate ridicat si dispune in plus de nocturna); teleschi si telescaun, trambulina naturala.
Tratament:Factorii naturali recomanda statiunea in tratarea afectiunilor pulmonare, cardio-vasculare (mofete), ale sistemului nervos periferic, iar apele minerale sunt eficiente in tratarea afectiunilor tubului digestiv, renale, ale cailor urinare.
Distractie:posibilitatea organizarii de excursii.
Atractii turistice: Rezervatia Pietrosu Rodnei, Cascada Cailor, Lacul Stiol, Rezervatia mixta Pestera si Izvorul Albastru al Izei, Rezervatia Piatra Rea, Parcul National Muntii Rodnei, Manastirea Barsana, Pastravarie Paltinis, Statiunea Borsa.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com