Rezervari on-line
  1. Bran Moeciu Rasnov
  2. >
  3. Vila Alisa

Vila Alisa 3*

Asezata special la poalelele dealului Magura, inconjurata de o livada imensa, pensiunea aceasta este diferita de celelalte nu numai din punct de vedere arhitecural, dar si ambiental . Zona aleasa, foarte usor accesibila, permite aprecierea frumusetilor oferite de natura dar si o intimitate pe care orice turist se asteapta sa o aiba in scurta-i vacanta. Deasemenea, interioarelor li s-a acordat cu generozitate spatiu suficient pentru a te simti in largul tau.
Adresa: Str. Principală nr. 387, Bran
Localizare:asezata la poalelele dealului Magura, la 500 m fata de castelul Bran.
Dotari generale: 2 apartamente şi 15 camere dispuse pe trei nivele, având un total de 36 locuri de cazare, restaurant cu o capacitate de 50 de locuri, bar, foisor, terasa, spatii de joaca pentru copii, sala de conferinte cu o capacitate de 25 locuri (dotata cu video-proiector, flipchart, ecran proiectie, consumabile), parcare proprie.
Dotari camere: baie cu cadă sau cabina de dus, tv color conectat la reteaua de programe difuzate prin cablu, telefon.
Obiective turistice:
Castelul Bran:
- Principalul punct de atractie al intregii zone Tara Barsei
- Situat la 24 km de Brasov intre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului
- Construit pe o stanca inalta de 60 de metri
Moeciu:
- Aici putem admira de-a lungul raului ce desparte cele doua vai, o serie de cladiri frumoase, care incet, incet, se raresc, lasuand loc colturilor de stanca ce se inalta cel mai mult in "Cheile Gradistei", dupa care iarasi multimea de case largeste vaile de parca ar vrea sa te faca sa uiti de crampeiul de salbaticie de la Chisatori. De asemenea apar drumetului biserici si bisericute a caror vechime n-o mai stie nimeni. Si daca asta se poate vedea aici jos, undeva sus pe culmile ce domina vaile acestea, exista alte asezari si alte frumoase peisaje, cum numai la Sirnea, Fundata si Pestera se pot vedea.
Trasee turistice:
- Bran - Muntii Bucegi - Aflat la poalele muntilor Bucegi din Bran pornesc cele mai spectaculoase trasee montane din zona. Este situat la 7 ore de al II-lea varf ca inaltime din Romania (Varful Omu - 2505 m).
- Bran - Zarnesti - Distanta aproximativa este de 10 km in 15 minute, oras ce trebuie strabatut pe parcursul altor 15 minute spre a ajunge la cel mai apropiat traseu montan in Piatra Craiului - Parc National, altitudinea maxima 2238 m. Deosebit de atractiv prin dificultate si peisaje. Versantii sunt dispusi in lant.
- Bran - Rasnov - 25 minute - 12 km - Principalul punct de atractie este Cetatea Rasnov. Edificiu construit in jurul anilor 1355 de cavalerii teutoni si intretinut de-a lungul timpului de populatia locala, formata din sasi si romani. A fost cucerita o singura data in jurul anilor 1612. In acea perioada s-a nascut si o legenda despre fantana de 150 m adancime, din curtea cetatii, despre care se spune ca doi prizonieri turci au sapat-o pentru a-si recapata libertatea. Din varful dealului, unde cetatea si astazi domina orasul, turistul poate admira pe langa micul muzeu si amenajarile ce-au survenit de curand in cadrul edificiului, o superba panorama.
- Bran - Poiana Brasov - 25 min - 12 km - Daca noua partie de schi de la Bran (800 m lungime) ti se pare prea scurta si usoara, poti merge in Poiana Brasov sau la Predeal, unde totul este de dimensiuni industriale.