Rezervari on-line
  1. Bran Moeciu Rasnov
  2. >
  3. Hotel Wolf 1

Hotel Wolf 1 3*

Localizare: Complexul "WOLF" este situat in localitatea Bran, la numai 1 km de Castel, unde gazdele dumneavoastra va invita sa petreceti in spiritul cavalerilor medievali. Intr-o ambianta vizuala si muzicala placuta, puteti savura bucate si licori traditionale.
Dotari generale:
• restaurant Taverna Lupilor 350 locuri- 250 locuri parter plus mansarda, 70 locuri in crama (diferenta consta in separee micute),
• parcare proprie cu supravegheta video si gratuita (350 locuri),
• loc de joaca pentru copii,
• internet, bar de zi,
• 3 baruri,
• terasa 100 locuri,
• foisoare cu gratare.
Sali de conferinta: 4 - 2 de 150 de persoane,1 de 70 persoane si 1 de 300 locuri.Dotari: videoproiector, ecran, flipchart, sonorizare.
Dotari camere: TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -cablu, telefon.
Duble: 18 - pot fi valorificate si in regim single.
Servicii: spalatorie, calcatorie, room- service.
Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Taverna Lupilor, categoria 4 stele, mic dejun bufet/a la carte, pranzul si cina in sistem a la carte.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Pentru copiii pana in 7 ani cazarea este gratuita.
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita -semi-olimpica, incalzita cu acces exterior vara, SPA -saune umede, saune uscate,masaj, teren tenis, sala fitness, biciclete, jacuzzi, masaj, sporturi in sala amenajata (fotbal, tenis, handbal, baschet, volei, ping-pong), cosmetica, coafor, manechiura, pedichiura.
Distractie: sala de bowlling, biliard, paint-ball, la cerere se pot organiza plimbari cu ATV-uri, sanii sau carute trase de cai, loc de joaca pentru copii (interior si exterior), petreceri pentru copii cu clovni si face-painting, teatru de papusi / proiectie film pentru copii, tiroliana, panou de alpinism, tenis de picior, tir cu arcul, cursuri de inot / aqua-gym / concurs polo, foc de tabara cu muzica folk/ vin fiert, dansuri populare romanesti/grecesti/Latino, parada mascotelor.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com