Rezervari on-line
  1. Bran Moeciu Rasnov
  2. >
  3. Hotel La Dolce Vita

Hotel La Dolce Vita 3*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Adresa:hotelul La Dolce Vita este situat in Tohanul Nou - Bran, judetul Brasov, pe drumul national DN 73
Localizare : Hotelul La Dolce Vita se afla intr-un mic paradis natural, in vecinatatea vestitei localitati de munte Bran, la o distanta de 1,5 km de Castelul Bran.

Camere: dispune de 45 de spatii de cazare: 42 de camere standard, cu o structura flexibila pentru o utilizare la fel de confortabila in varianta camera cu 2 paturi separate sau camera cu pat matrimonial, existand si posibilitatea adaugarii unui al 3-lea pat. 12 camere sunt interconectabile prin usa comuna. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV color, cablu TV, minibar, conexiune Internet, acces securizat in camera pe baza de cartela magnetica etc.

Alte facilitati : 3 sali modulare, care pot fi utilizate fie separat, fie ca intreg, avand o capacitate de pana la 120 persoane, restaurant cu o capacitate de 150 locuri in interior si 80 locuri pe terasa, Centrul de relaxare Armonia care ofera : fitness club, sauna, masaj, terapie naturista si aroma-terapie, business corner (computer, imprimanta, Internet, copiator), spalatorie, parcare proprie de dimensiuni generoase, birou Rent-A-Car, inchirieri ATV pentru incursiuni in imprejurimi, birou de turism pentru programe turistice regionale cu sau fara ghid.
Facilitati copii: Copiii pana la 7 ani care se cazeaza cu parintii fara a solicita pat suplimentar beneficiaza de cazare gratuita.