Rezervari on-line
  1. >
  2. Pensiunea Casa Nicolenco

Pensiunea Casa Nicolenco 3*

Adresa: Str. Ritivoiu nr. 77, Azuga, Jud. Prahova.
Doriti sa petreceti timpul la munte intr-o zona linistita? ...departe de zgomotul si poluarea urbana? ...dar suficient de aproape de Bucuresti? Atunci alegerea potrivita este un sejur la munte, la cea mai noua si moderna pensiune situata in Azuga intr-o zona de vis, pe Valea Prahovei,pensiunea Casa Nicolenco.
Dotari generale:12 camere duble si apartamente de 4****
Dotari camere:acces-card, TV, minibar, telefon, acces internet, balcon propriu si baie cu cabina de dus, uscator de par si oglinda cosmetica.

Masa: self catering
Alte facilitati: bar, foisor cu barbeque si gratar la disc, terasa de vara cu sezlonguri pentru plaja, sauna si zona de recreere, parcare proprie, exclusiva pentru clientii pensiunii, dotata cu bariera cu telecomanda si supraveghere video.

Agrement: -Partia Sorica Olimpica - 3042m lungime, diferenta de nivel 561m, dificultate medie, inclinatie 29%, omologata FIS cu instalatie nocturna si zapada artificiala.
                  -Partia Cazacu - dificultate medie, lungime de 3000 de metri.      
                  -Partia Sorica Sud - dificultate medie, lungime de 500 de metri.
Partiile sunt deservite de o telegondola moderna si teleschiuri,cu program prelungit pentru cei care doresc sa schieze pe nocturna.
Trasee turistice pentru drumetii, plimbari cu bicicletele sau ATV-uri:Azuga - Cabana Susai, Cabana Limbaselu, Predeal, Busteni.