Rezervari on-line
  1. Praid
  2. >
  3. Hotel Praid

Hotel Praid 2*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizare: este situat in centrul statiunii, langa soseaua principala care tranziteaza localitatea, la aproximativ 300 m de Salina Praid si aproximativ 500 m de strandul sarat si baile sarate Praid.
Dotari generale: 2 camere single; 12 camere duble; 6 apartamente cu 3 locuri; restaurant categoria II (300 de locuri in 2 saloane interioare+terasa de vara)
Dotari camere: baie proprie cu dus; televizor LCD-cablu TV,izolare termica si fonica (ferestre termopan)
Servicii masa: se acorda in cadrul restaurantului propriu, in sistem fisa cont.In perioada 01.04.2010-31.10.2010 sunt obligatorii serviciile de masa (demipensiune sau pensiune completa).
Facilitati copii: pentru copiii intre 0 - 3,99 ani se asigura gratuitate la cazare daca nu se solicita pat suplimentar; pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-12 ani (sau cei sub 4 ani pentru care se solicita pat suplimentar) se achita contravaloarea patului suplimentar.
Tratamentul poate consta in speleoterapie/climatoterapie in Salina Praid, bai sarate hidrotermale sau strand sarat,tratament ce se achita la baza de tratament(pentru minim 5 zile consecutive). In  zilele de duminica nu se face tratament in salina.