Rezervari on-line
  1. Moneasa
  2. >
  3. Hotel Moneasa

Hotel Moneasa 3*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Localizare:Perla "Munţilor Apuseni" cum este denumită, staţiunea balneoclimaterică Moneasa este situată în vestul ţării. Cuibărită într-o mică depresiune de pe valea Moneasa, relativ joasă, la poalele ramei muntoase a Masivului Codru-Moma, este situată la altitudinea medie de 280 m. Aici în acest loc mirific numit Moneasa se ridică Hotel Moneasa. Poartă acest nume pentru că el însuşi este o staţiune balneară, de odihnă şi divertisment într-un hotel.
Complexul balnear Moneasa este construit in stil modern cu o eleganta aparte. Baza de tratament este legata de hotel printr-un pasaj suspendat pe sub care curg apele paraului Meghes.
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, masa de ping-pong, sanie trasa de cai, TV in living, ATV, internet wireless, rau in curte, sala de fitness, se accepta animale, parcare, gradina/curte, piscina, masaj, biliard, acces la bucatarie, jacuzzi, spalatorie, sauna, terasa, plata cu cardul, gratar/barbeque, living, sala de mese, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta
Facilitati si servicii: - bar, cu posibilitate de acces la internet in regim wireless
- salon protocol
- restaurant Clasic plus salon dejun (200 locuri), cu posibilitatea de a organiza: nunti, boetezuri, mese festive, traininguri, team-building, etc.
- sala de conferinte, cu posibilitate de acces la internet si prezentari cu videoproiector
- baza de tratament
- farmacie, sala de gimnastica, sauna
- lift, parcare, biblioteca, biliard, seif
- zone de plaja
- ghid turistic
- vanatoare si pescuit, se pot organiza la cerere asemenea activitati in cadru legal si cu pariciparea asociatiilor locale sau internationale de vanatoare sau pescuit.
Facilitati camere: frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV, apartamente.