Rezervari on-line
  1. Buzias
  2. >
  3. Hotel Timis

Hotel Timis 2*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Adresa:Strada Avram Iancu nr.13
Localizare: Hotelul Timis este situat la 800 m. distanta de centrul statiunii Buzias.
Dotari generale: 270 de locuri de cazare dispuse în 140 de camere duble şi în 3 apartamente cu un dormitor;restaurant 200 locuri si 50 locuri pe terasa;doua sali de conferinta cu capacitate de 20-80 locuri; baza de tratament; parcare proprie .
Dotari camere: telefon, televizor, baie proprie.
Tratament: balneoterapie (bai cu apa minerala), mofete, hidroterapie, termoterapie, electroterapie, gimnastica medicala, masaj, sauna.
Recomandat:
* persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile cardiovasculare
* sportivilor pentru recuperare sau odihna
* celebrarii de evenimente festive (ex. Revelion)
Informatii: Micul dejun este inclus in tariful de cazare si este tip bufet. Tarifele nu includ taxa de statiune.
Centrul SPA din cadrul Complexului hotelier Parc ofera turistilor 25 de tipuri de proceduri si tratament.C/Val lor se achita la receptie functie de recomandarile medicului.
Facilitati copii: Un copil cu varsta pana la 7 ani in camera dubla cu parintii are gratuitate la cazare. Pentru 2 copii cu varste de pana la 7 ani in camera cu 2 adulti , se achita c/val (cazare + mic dejun) pentru 3 adulti si vor locui in camera cu parintii. Pentru un copil cu varsta de pana la 14 ani se plateste c/val micului dejun si 50% din c/val loc in dubla. Nu exista posibilitatea instalarii in camere a  patului suplimentar,facilitatile se acorda numai in conditiile in care copii dorm cu parintii in pat.