Rezervari on-line
  1. Balvanyos
  2. >
  3. Hotel Transilvania

Hotel Transilvania 3*

Localizare :Hotelul Transilvania*** din Balvanyos este localizat in statiunea balneoclimaterica permanenta Balvanyos, pe versantul vestic al muntilor Bodoc, in curbura carpatilor, la o altitudine de 850 - 950 m, la 10 km de lacul Sf. Ana, la 4 km. de cea mai mare grota sulfatara din Europa, la circa 80 km. de orasul Brasov.
Descriere :Hotel Transilvania*** din Balvanyos este una din cele mai noi si moderne unitati de cazare din zona, fiind construita si data in folosinta in 2007 - 2008. Avantajele hotelului sunt: dotari moderne si de calitate, amplasarea intr-o zona plina de verdeata, tariful atractiv, zona perfecta pentru liniste si relaxare.
Baile Balvanyos se situeaza la 850 m altitudine in Cubura Carpatilor, la circa 10 km de lacul Sf. Ana (unicul lac natural aflat in craterul unui vulcan din Europa), la mica distanta de cea mai mare grota sulfatara din Europa (1.052 m altitudine). Ruinele cetatii Balvanyos din secolul XIII sunt accesibile de la hotelul Transilvania***. Numeroase izvoare cu ape minerale din zona Balvanyos ofera conditii bune pentru tratament, existand posibilitatea de tratament si in mofete. Turistii se pot delecta cu bucate traditionale romanesti, unguresti si bavareze.
Structura de cazare
Hotelul Transilvania*** din Balvanyos dispune de: 18 camere duble (din care 7 cu pat matrimonial);3 camere triple;1 apartament
Fiecare camera dubla/tripla dispune de grup sanitar prorpiu, TV, minibar.
Dotari generale camere:Baie cu dus;TV;Minibar; Pat matrimonial
Servicii si Facilitati :Hotelul dispune de sauna, piscina, sala de conferinta, bar.
Facilitati generale in unitatea de cazare:Restaurant; Seif;Sala de conferinte;piscina exterioara;Sauna