Rezervari on-line
  1. Balvanyos
  2. >
  3. Hotel Cetate

Hotel Cetate 3*

Localizare : Statiunea Balvanyos este Izolata in mijlocul muntilor, fiind usor accesibila din soseaua principala (circa 10 km de Lacul Afanta Ana - unicul lac situat in crater de vulcan din Romania). Motel restaurant Cetate*** se afla la circa 4 km. de Pestera Pucioasa (cea mai mare grota sulfatara din Europa), in apropiere de mofete si izvoare naturale de apa minerala (peste 20 izvoare), intr-un peisaj atragator si relaxant. Excelente posibilitati pentru drumetii.
Descriere : Motel - restaurant Cetate*** din Balvanyos, judetul Covasna, este o unitate de cazare buna, situata intr-un cadru natural deosebit. Motelul ofera camere de 2** si 3***, fiind potrivita pentru toate categoriile de turisti.
Baile Balvanyos se situeaza la 850 m altitudine in Cubura Carpatilor, la circa 10 km de lacul Sf. Ana (unicul lac natural aflat in craterul unui vulcan din Europa), la mica distanta de cea mai mare grota sulfatara din Europa (1.052 m altitudine). Ruinele cetatii Balvanyos din secolul XIII sunt accesibile de la hotelul Cetate***. Numeroase izvoare cu ape minerale din zona Balvanyos ofera conditii bune pentru tratament, existand posibilitatea de tratament si in mofete.
Turistii se pot delecta cu bucate traditionale romanesti, unguresti si bavareze.
Structura de cazare
Motel Cetate*** din Balvanyos este format din 2 corpuri de cladire (unul mai nou, altul mai vechi) astfel:
- Corpul nou 3 margarete - 13 duble (din care 9 matrimoniale), 2 apartamente si o tripla. Toate camerele au grup sanitar propriu, TV, minibar. Corpul de 3*** dispune de sauna, piscina in aer liber, sala de conferinta, bar.
- Corpul vechi 2* - 7 camere duble + 1 tripla. O parte din camere dispun de TV. Camerele impart cateva grupuri sanitare comune, fiind mai potrivite pentru tabere de elevi/ studenti.
Dotari generale camere: Baie cu dus; TV; Minibar
Servicii si Facilitati; Piscina exterioara ; Bazin cu apa minerala ; Mofete ; Sauna ; Sala de sport ;Restaurant traditional cu bucatarie romaneasca, ungureasca, secuiasca, saseasca; bar ; Sala de conferinta;Tratament si recreere
Facilitati generale in unitatea de cazare
Sala de conferinte; Activitati de relaxare; piscina exterioara; Sauna