Rezervari on-line
  1. Baile Herculane
  2. >
  3. Hotel Golden Spirit

Hotel Golden Spirit 3*

Adresa: Baile Herculane, strada Castanilor, nr.1, Caras-Severin
Localizare: Golden Spirit este un hotel elegant de 3 stele din Baile Herculane. Acesta este localizat in centrul statiunii, intr-o zona linistita de pe malul raului Cerna. Statiunea Baile Herculane este vizitata des de turisti care vor sa profite de cateva zile de relaxare.
Dotari generale: restaurant, parcare proprie, loc de joaca pentru copii -pe terasa pentru sezonul de vara, internet, animalele de companie acceptate
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par
Număr total camere: 26 - cu diferite grade de confort.
Duble: 26
7 camere duble CONFORT: mobilier din lemn masiv, uscator de par, telefon, minibar, TV LCD, birou de lucru, acces internet wirless, balcon. ;
6 camere duble PREMIUM GOLD: uscator de par, telefon, minibar, TV LCD, birou de lucru, acces internet wirless, balcon, aer conditionat, acces pe baza de card;
10 camere duble matrimoniale si 3 duble twin GOLD: uscator de par, telefon, minibar, TV LCD, birou de lucru, acces internet wirless, balcon.
Camerele au aceesi suprafata, diferentele sunt urmatoarele: camerele duble CONFORT sunt renovate recent (2016) si au mobilier din lemn masiv. In camerele duble CONFORT datorita mobilierului nu se poate introduce pat suplimentar. Camerele PREMIUM au aer conditionat si cabina de dus cu hidromasaj.
Servicii masa: Serviciile de masa se acorda in restaurantul propiu sub forma de meniu fix. Se poate servi mic dejun si cina.
Fitness/Wellness/Sport: piscina cu apa termala -capacitate 30 persoane., baza tratament -propie pentru fizioterapie
Atractii turistice: Cascada Vanturatoarea, Cheile Taznei, Crucea Alba, Grota cu Aburi, Grota Haiducilor, Cheile Tasnei, Platoul Coronini.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com