Rezervari on-line
  1. Baile Felix
  2. >
  3. Hotel International

Hotel International 4*

Hotel International este conceput ca un centru modern de cura balneara, relaxare si conferinte. Renumit pentru programele de terapie, centrul Wellnes & SPA si tratament al hotelului utilizeaza in mod ideal propietatile curative ale apelor.
Adresa: Statiunea Baile Felix, comuna Sanmartin, jud. Bihor
Hotelul este singurul complex balnear din Romania care detine sigla EUROPESPA Med ce atesta calitatea infrastructurii generale a terapiilor, igienei si securitatii turistilor.
Acest hotel este recomandat:
• persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare
• celor care practica turismul de intretinere/wellness
• sportivilor pentru recuperare
• pentru odihna
• pentru organizarea de evenimente festive si de afaceri.
Dotari generale: restaurant -cu o capacitate de 300 de locuri, parcare proprie -cu plata - 4 Lei/zi, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii, internet -gratuit, 3 lifturi, salon cosmetica, salon manichiura, pedichiura, magazin, terasa, cofetarie si bar de zi.
Acces persoane cu dizabilităţi (inclusiv cu cărucior)
Cameră depozitare bagaje
Pază (inclusiv camere supraveghere video în spaţiile publice)
Sali de conferinta: 3 - (50, 120 si 200 locuri) dotate cu videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, instalaţie de sonorizare, echipamente pentru traducere simultană, Internet wireless
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, balcon, internet, uscator de par, telefon, sistem detectie fum, halat de baie. Hotelul are in dotare si 3 camere pentru persoane cu dizabilitati.
Număr total camere: 210
• Single: 80
• Duble: 110 - (din care 3 camere pentru persoane cu dizabilitati)
• Apartamente: 20 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Observaţii
• La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare.
• Check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00.
• La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.
• Nu se accepta accesul cu animale de companie.
Servicii masa: Se acorda in unitatea restaurant International, categoria I, mic dejun in sistem bufet suedez, demipensiune in sistem fisa cont 38 Lei/zi/persoana, pensiune completa 76 Lei/zi/persoana
In perioada de sezon 15.06-15.09 demipensiunea (obligatoriu mic dejun si cina) se serveste in sistem bufet suedez, iar dejunul de la pensiunea completa se serveste a la carte pe baza fisei de cont.
Sala de 300 de locuri în saloane, 80 locuri pe terasa acoperită și 30 locuri pe terasa neacoperită îşi aşteaptă oaspeţii intr-o atmosfera de relaxare este întregită în fiecare seară de concerte live susţinute la braseria hotelului (90 locuri în saloane și 100 locuri pe terasa neacoperită) de orchestra hotelului, de concursurile de dans sau la cerere, de programele folclorice unice în zonă.
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -3 piscine, piscina acoperita -2 piscine, piscina cu apa termala, SPA, baza tratament, sala fitness, bazin wellness cu hidromasaj, hidroterapie, hidromasaj complex, masaj, dusuri speciale cu cromo sau aromo - terapie, jacuzzi, sauna (acces gratuit), solar.
Puteţi opta şi pentru cele trei piscine în aer liber, cu peste 1400 mp de luciu de apă:
• piscina de înot (mai-septembrie)
• piscina de relaxare wellness cu apă termală (jeturi cervicale, ciupercă cu apă, jacuzzi, pool bar)
• piscina pentru copii (mai-septembrie)
sezlonguri gratuite, zone de luat masa, bar, teren de mini-golf, asistență medicală.
Divertisment: în sezon program de animație la piscine (aquagym, aquazumba, jocuri și activități pentru copii), petreceri cu spumă, dj și animatoare.
Tratament: balneoterapie (bai cu apa termala in vane si bazine); hidroterapie (dus si masaj subacval, hidromasaj Caracalla, dusuri speciale: Vichy, Cyklonik, Jacuzzi); electroterapie (bai galvanice, bai Stanger, diadinamice, ultrasunete, TENS, curenti interferentiali, unde scurte, magnetoterapie); inhalatii cu apa termala si medicamente; impachetari si bai cu namol; masoterapie (masaj medicinal si limfatic, masaj de relaxare). Pentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului de familie sau a medicului specialist !
Distractie: agrement diversificat - teren de minigolf, biliard, spatiu de joaca pentru copii.
Atractii turistice: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com