Rezervari on-line
  1. Baile Felix
  2. >
  3. Hotel Crisana

Hotel Crisana 2*

Localizare: Hotelul este situat la intrarea in statiune dinspre Oradea intr-o zona impadurita cu fag si stejar oferind astfel un cadru potrivit pentru odihna si relaxare.
Adresa: Statiunea Baile Felix, comuna Sanmartin, jud. Bihor
Dotari generale:restaurant -250 de locuri in sala principala si 2 separeuri, parcare proprie -cu plata.
Sali de conferinta: 1 - o sala - 90 locuri si diferite spatii care pot fi puse la dispozitie pentru organizarea de cocktail-uri, expozitii, simpozioane, intalniri de afaceri si diverse mese festive.
Dotari camere:TV, baie cu cada, balcon, telefon international. Optional racitor (7 Lei/zi cu plata la receptie)
Număr total camere: 98
• Single: 2
• Duble: 91 - cu 2 paturi sau pat matrimonial.
• Apartamente: 3 - apartamentul este compus din dormitor si living cu canapea extensibila.
Observaţii:
• La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.
• Nu se permite accesul cu animale de companie !
• Hotelul va fi inchis in perioada 03.01.2017 - 31.03.2017!
Servicii: inchiriere de autocare si microbuse pentru excursii in imprejurimi precum si a unei sali de sport aflata la o distanta de 1 km de hotel.
Servicii masa:se acorda in restaurantul Crisana, categoria I, micul dejun, pranzul si cina in sistem bonuri valorice.
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -apa termominerala cu acces direct din hotel, baza tratament, sala fitness , masa de ping-pong. Piscina este deschisa zilnic intre orele 08:00 - 20:00, cu exceptia zilei de Marti cand este inchisa.
Tratament:tratament pentru boli reumatismale, acute si cronice, inflamatorii si degenerative, in boli neurologice, periferice si sechele dupa accidente vasculare cerebrale (hemiplegii), tratament in afectiuni post-traumatice (entorse, luxatii, fracturi) si in reumatismul tesutului moale.
Sectii de tratament: electroterapie, hidroterapie, masaj, kinetoterapie si crenoterapie.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie, card de sanatate) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Turistii neasigurati vor achita pentru tratament suplimentar taxa de consultatie de 55 Lei / persoana.

Atractii turistice: Muzeul Tarii Crisurilor - Palatul Baroc, Cetatea Oradei, Gradina Zoologica, Pasajul Vulturul Negru, Sirul Canonicilor, Basilica Romano-Catolica, Biserica cu Luna, Lacul cu Nuferi din Baile 1 Mai, Popasul Pescaresc Cefa, Pestera Ursilor, Muzeul Fluturi din Chiscau, Pestera Meziad, Stana de Vale, Padis.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com