Rezervari on-line
  1. Amara
  2. >
  3. Hotel Parc

Hotel Parc 3*

Localizare: hotelul este situat in partea de nord a statiunii, pe malul lacului Amara.
Adresa: Amara, str. Ana Ipatescu nr. 1, cod 927020, jud. Ialomita
Hotelul PARC aflat intr-o zona cu climat de stepa, indulcit de parcul statiunii, este o adevarata oaza de liniste ideala pentru relaxare.
Dotari generale: restaurant -250 locuri, parcare proprie, internet, pastrare obiecte de valoare, bar de zi cu terasa- 50 locuri, lift, plaja privata amenajata cu terase, dusuri, sezlonguri.
Sali de conferinta: o sala cu capacitate de 80 locuri.
Dotari camere: aer conditionat -o parte din camere, TV, frigider, baie cu dus, internet, telefon.
Număr total camere: 119
Duble: 117
Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.
Observaţii: se accepta animale de companie, taxa este 50 lei/ zi.
Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Parc 3 stele.
Fitness/Wellness/Sport: baza tratament, topogan acvatic si bazin pentru copii.
Tratament: cura balneara in statiunea Amara este indicata atat pentru profilaxia cat si pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni: boli reumatismale, sechele posttraumatice, afectiuni neurologice periferice, afectiuni ginecologice, dermatologie, respiratorii, digestive, renale.
Tratamentul balneoterapeutic este asigurat de cadre medicale specializate in baza de tratament dotata cu instalatii pentru bai calde cu apa minerala, impachetari cu namol, fizioterapie, sala gimnastica.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat ( adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Distractie: biliard, tenis de masa, tenis de teren, teren de fotbal, calarie, cinema
Plaja: Plaja privata este la o distanta de numai 50m, amenajata cu terase, restaurant, dusuri, sezlonguri, tobogan acvatic, spatii de divertisment si relaxare, hodrobiciclete. Se asigura si efectuarea de tratamente naturiste constand in bai de soare, bai in apa lacului si tratament cu namol sapropelic.
Atractii turistice: Parcul Dendrologic, Muzeul Judetean Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, Monumentul Eroilor din Primul Razboi Mondial Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, Piscul Crasani, Casa Memoriala Ion Perla din Ograda.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com