Rezervari on-line
  1. Tenerife
  2. >
  3. Hotel Tropical Playa

Hotel Tropical Playa 3*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Locatie:Este situat in una dintre cele mai linistite zone din Playa de Las Americas, la numai 400 m de plaja si 20 de minute de aeroport.
Este un hotel modern complet renovat in 2002.
Facilitati:Dispune de piscina pentru adulti, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare, parcare, teren de tenis, teren de volei, teren de basketball, mini teren de fotbal, spatiu special amenajat de joaca pentru copii, oficiu de schimb valutar, magazin, sala de de fitness(recent renovata), cafena, gradina.
Carte la Siga: un restaurant modern ce intampina turistii cu numeroase specilitati traditionale cat si specialitati ale bucatariei internationale. Buffet restaurant: un restaurant cu o capacitate de 350 locuri, ce intampina turistii cu meniuri continentale.Snack-bar Palapa: este situat langa piscina si langa gradina.Ofera turistilor numeroase feluri de snacksuri, pizza, inghetata si numeroase feluri de bauturi. Cocktail-bar: ofera turistilor o gama variata de cocktailuri si bauturi.
Barbecue B.B.Q: se afla langa gradina si este o locatie perfecta pentru organizarea petrecerilor de vara. Supermarket: ofera turistilor o gama variata de produse traditionale cat si specialitati internationale.
Camerele dispun de: aer conditionat, televizor, satelit tv, telefon cu linie directa, muzica, ventilator, seif(contra cost), o mica bucatarie cu frigider, terasa sau balcon.