Rezervari on-line
  1. Tenerife
  2. >
  3. Hotel Abama Golf&Spa Resort

Hotel Abama Golf&Spa Resort 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Localizare: este situat intr-o zona linistita, in mijlocul unei vegetatii exuberante, in Guia de Isora, pe o suprafata de 160 ha, cu vederi spectaculare asupra oceanului si insulei vecine, La Gomera.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de 10 restaurante, 4 baruri si cafenele, jacuzzi si piscina cu hidroterapie la SPA, circuit termal, centru fitness, teren de golf, tenis, o plaja exclusivista (acces cu funicularul), 7 piscine, 2 piscine naturale, check-in 24h, room service 24h, sali de conferinte pentru evenimente de orice tip, boutique Abama, facilitati pentru copii, mini club pentru copii de toate varstele,etc.
Facilitati camere: Hotelul dispune de 465 de camere si suite impartite intre Complex, vile si exclusivistele Club Room, majoritatea avand vedere la oceanul Atlatinc, la gradina sau la terenul de golf. Camerele sunt echipate cu bai de marmura, separat dus, toaleta si chiuvete, halate si papuci, uscator de par, conexiune la Internet de mare viteza, TV cu multiple canale, TV interactiv, ceas cu alarma si radio, 2 telefoane (in camera si baie), aer conditionat, seif, mini bar.