Rezervari on-line
  1. Borovets
  2. >
  3. Hotel Festa Chamkoria

Hotel Festa Chamkoria 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Hotelul Festa Chamkoria este situat in statiunea Borovets, in mijlocul tacutelor si frumoaselor paduri de pin vechi de secole, la o distanta de aproximativ 1200 m de partiile de ski. Distanta de partia de ski: 1 -2 km; Altitudine (metri): 1390 ;
Descrierea unitatii de cazare: Hotelul Festa Chamkoria din Borovets are clasificarea de 4 stele, ofera conditii excelente pentru sporturile de iarna, precum si pentru turism de afaceri de-a lungul intregului an.
Structura de cazare: Hotelul Festa Chamkoria din Borovets dispune de 160 paturi distribuite in 17 apartamente, 50 camere duble, 14 camere single.
Servicii si Facilitati: Hotelul Festa Chamkoria din Borovets are un restaurant clasic cu o capacitate de 100 locuri; specialitati bulgaresti; program 8:00 AM 12:00 PM.
Facilitati Hotel: restaurant; gradina; seif; lift; magazin; piscina interioara; piscina pentru copii; loc de joaca pentru copii; baby sitter; spalatorie si curatatorie; schimb valutar; parcare; jacuzzi; garderoba de ski; bar; sala de conferinte; centru Spa; fitness; ghid montan; biliard; biciclete; echitatie; darts; rent a car.
Facilitati camere: Tv; telefon; birou; baie cu cada sau dus; balcon;uscator par; mini-bar.

Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com