Rezervari on-line
  1. Bansko
  2. >
  3. Hotel Lion

Hotel Lion 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizare: Hotelul Lion**** este un hotel modern si confortabil, sitaut doar la cateva minute distanta de centrul statiunii Bansko si relativ aproape de punctul de plecare catre partiile de schi. Hotelul ofera transfer pana la punctul de plecare pe partie. Distanta de partia de ski: 0,5-1 km; Distanta de centru: 0,5-1 km; Altitudine (metri): 925 .
Descrierea unitatii de cazare: Hotelul Lion**** din Bansko a fost ianugurat in anul 2005, fiind unul din cele mai bune hoteluri ca raport calitate-pret din Bulgaria.
Structura de cazare: Hotel Lion din Bansko va ofera cazare in 190 de camere de diferite categorii: camere single, camere duble, family si apartamente de lux. Fiecare camera dispune de baie cu cada si uscator de par, TV cablu, radio, mini-bar si telefon.
Jumatate dintre camere au paturi matrimoniale king-size, cealalta jumatate avand doua paturi separate. Toate camerele au posibilitatea adaugarii paturilor suplimentare. In camerele fara balcon paturile suplimentare sunt mai mari, camerele fiind mai spatioase. Camerele dispun de acces cu card magnetic, izolatie fonica.
Hotelul Lion ofera cazare si in 16 camere family - camere foarte spatioase avand un pat matrimonial si spatiu de zi cu canapea. Aceste tipuri de camere dispun de chicineta echipata cu masa, cuptor cu microunde si frigider.
Hotelul are 8 apartamente alcatuie din 2 camere separate. In apartament exista 4 paturi normale si o canapea. Apartamentul dispune de o baie spatioasa si chicineta.
Servicii si facilitati: Hotelul Lion are un restaurant, unde oaspetii se pot bucura de bucataria bulgara si europeana.
Oaspetii hotelului pot de asemenea beneficia de mancare traditionala bulgareasca in restaurantul “Mehana” si un bar de noapte in hotel.
Hotelul dispune de piscina interioara, sauna, jacuzii, masaj, aromoterapie, baie cu aburi, sala de fitness.


Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com