Rezervari on-line
  1. Bansko
  2. >
  3. Hotel Banderitsa

Hotel Banderitsa 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizarea unitatii de cazare: Hotelul Banderitsa**** se afla la 200 m distanta fata de centrul vechi al orasului Bansko si 15 minute de mers pana la telegondola. Distanta de partia de ski: 0,5-1 km; Distanta de centru: 0-0,5 km; Altitudine (metri): 925.
Descrierea unitatii de cazare
Hotelul Banderitsa din Bansko este ideal atat pentru petrecerea unui concediu linistit alaturi de familie, cat si a unei vacante energice alaturi de prieteni. Hotelul are clasificarea de 4 stele.
Structura de cazare: Hotelul Banderitsa**** este format din 2 cladiri (A si B). Corpul A dispune de 35 camere duble si 20 apartamente cu 1 dormitor. Corpul B detine 20 de apartamente cu 1 dormitor.
Camera dubla: TV satelit, telefon, mini-bar, pat dublu sau 2 paturi, canapea extensibila (in unele camere), grup sanitar propriu cu dus sau cada, acces internet, unele camere au balcon.
Apartament cu 1 dormitor (2-4 pers): TV satelit, telefon, mini-bar, living si dormitor, canapea extensibila, pat dublu, chicineta complet echipata, grup sanitar propriu cu dus sau cada, balcon, acces internet.
Servicii si Facilitati: In cadrul cladirii A a Hotelului Banderitsa**** din Bansko se gasesc urmatoarele facilitati: Centru Spa si Sport, 2 lifturi, lobby bar cu acces internet, Mehana “Bachvata” – restaurant traditional, Pub Bander, magazine de suveniruri, sala de conferinta.
Alte servicii si facilitati: room service, schimb valutar, seif la receptie, curatatorie, transport la telegondola, parcare, piscina, sauna, baie de aburi, jacuzzi, baie turceasca, hammam, masaj, fitness, depozit ski.


Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com