Rezervari on-line
  1. Venus
  2. >
  3. Hotel Sunquest

Hotel Sunquest 3*


Localizare:  este situat in zona de nord a stațiunii, in vecinătatea hotelurilor Favorit si Melodia, la aproximativ 200 de metri de plaja. Hotel Sunquest Venus este integrat într-o proprietate privata de peste 10000 mp, cu spatii verzi, dar si cu un colt de pădure aparținând vechii păduri Comorova, ceea ce asigura turiștilor liniște si aer curat. 
Complet renovat si modernizat, hotelul oferă turiștilor 127 spatii de cazare prevăzute cu balcoane, aer condiționat, frigider si TV LCD. Restaurantul hotelului este prevăzut cu o terasa spațioasa cu deschidere către gradina si va oferă o varietate de meniuri romanești si internaționale.
Hotel Sunquest Venus este prevăzut cu 2 piscine, una pentru adulti si alta încălzita pentru copii, amenajate cu jacuzzi, fântâni arteziene, căderi de apa si lumini subacvatice. Piscina a fost renovata si redecorata in 2019, iar mobilierul a fost înlocuit. Lângă terasa restaurantului este amenajat un loc de joaca pentru copii cu trambuline, tobogane si balansoare.   
Parcarea este gratuita in limita a 90 de locuri, in funcție de disponibilitate. Accesul se face pe baza de card magnetic..


Dotări Generale


127 camere duble
Lifturi
Restaurant cu terasa
Bar cu terasa la piscina
Piscina pentru adulti
Piscina pentru copii cu apa încălzita
Plaja privata
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii (ansamblu de joaca cu tobogane, leagăne, trambuline, figurine 3D)
Sala de proiecție film
Internet wireless
Baby cot - gratuit, la cerere. in funcție de disponibilitate
Parcare (90 locuri - acces pe baza de cartela)


Facilități hotel: piscină, internet, loc joacă, parcare, restaurant, lift, plajă privată, aer condiționat, balcon, Jacuzzi.


Dotări Camere:


Toate camerele hotelului au fost renovate si remobilate.
Camerele duble Queen sunt dotate cu pat matrimonial de 160x200, aer condiționat, pardoseala de parchet, frigider, TV LCD, Wi fi, seif pentru valori, baie cu dus si uscător de par, balcon, mobilier nou de balcon, suport pentru uscat rufe, tâmplărie termopan nemțeasca noua. Suprafața 19 mp.
Pot avea vedere la piscina, sau spre nord, in spre hotel Melodia.


Alte Specificații


Ora check-in: 16:00Ora check-out: 12:00


Pentru acest hotel se achita la recepție in ziua cazării, o Taxa de stațiune in valoare de 5 lei/adult/zi


Servicii


Servicii fără plata: acces la piscina pentru adulti cu șezlong (in limita disponibilităților), jacuzzi, piscina pentru copii încălzita, parcare securizata (in limita locurilor disponibile), 2 șezlonguri si umbrela la plaja, loc de joaca pentru copii, spectacole pentru copii.  La recepție se pot solicita: jocuri (rummy, șah, table), fier de calcat si pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile, acces internet wireless in tot hotelul, servicii de secretariat (unele pot fi contracost), informații turistice, primire/expediere corespondenta.
Gratuit, pe baza brățării de identificare primita la recepție la check-in, turiștii hotelului Sunquest beneficiază 2 șezlonguri si o umbrela pe plaja si de acces la piscina. La check-out, brățările vor fi predate la recepție, odată cu cheia de la camera si a cardurilor primite la cazare.
Pentru serviciile de masa se va primi un card la check-in care poate fi folosit pentru a achita nota de plata la restaurantul hotelului in sistem " a la carte". Cardul de masa nu poate fi folosit pentru plata consumației de la piscina sau barul de la recepție, minibarul din camera.
Program piscina 09.00-19.00
Animalele de companie nu sunt acceptate.


Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com