Rezervari on-line
  1. Neptun
  2. >
  3. Hotel Resort & Spa 2D

Hotel Resort & Spa 2D 3*

Localizare: situat in centrul Statiunii Neptun, pe malul lacului si la 400 de metri de plaja, este un complex turistic format din trei hoteluri alaturate – Hotel Delta, Hotel Dobrogea, Hotel Sulina.
Facilități hotel: cele 3 hoteluri DOBROGEA, DELTA si SULINA, incepand cu 2011 se numesc HOTEL 2D. Are o capacitate de 321 camere. Este dotat cu lobby cu receptie, camera de bagaje, restaurant cu 350 locuri cu terasa, grill cu terasa, sala de conferinte de 150 locuri cu aranjament flexibil al spatiului-dotata cu sistem de climatizare, internet, videoproiector, ecran, microfon, posibilitea de amenajare coffee break,centru de conferinte, 2 piscine exterioare, o piscina interioara cu jacuzzi, centru spa, loc de joaca pentru copii, centru SPA, sala sport, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile. Se accepta animale de companie doar in anumite conditii: sa aiba carnetul parafat de medicul veterinar; sa nu fie dintr-o rasa cu antecedente agresive; nu au acces in restaurant si terasa restaurant, piscine si plaja piscinelor si centru SPA. Turistii cazati in hotel beneficiaza de mic dejun in regim de bufet suedez, de asemenea: internet wireless in camere si spatiile comune, seif in receptie si seifuri individuale in camerele superioare, parcare limita locurilor disponibile, servicii de conciergierie, acces sauna finlandeza, acces jacuzzi, sala de fitness, loc de joaca pentru copii. SPA-ul ofera o gama completa de terapii wellness si medicale din care puteti alege proceduri individuale, pachete combinate sau tratamente balneo sub indicatii medicale.
Facilitati camere: toate camerele complexului 2D au aer conditionat, baie cu dus, televizor, minibar, internet Wi-fi, telefon, detector de fum.
Camerele duble standard de la parter sunt situate in corpurile Dobrogea si Sulina si nu au balcon.(suprafata 16 m.
• Camerele duble standard de la etaj sunt situate in corpurile Dobrogea si Sulina si au balcon.(suprafata 16 m).
Camerele duble superioare sunt situate in corpul Delta, sunt clasificate la 4 stele, design modern si au in plus fata de camerele duble standard, seif si uscator de par; sunt mai spatioase si nu au balcon(suprafata 18 m).
Camerele pentru persoane cu dizabilitati sunt spatioase si pozitionate in primul corp la parter pentru un acces usor(suprafata 32 m).
Facilitati copii (in camera cu doi adulti):
• Un copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani (neimpliniti), cazat in camera cu doi adulti beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar asigurat.
• Patul suplimentar pentru copiii pana la 12 ani (neimpliniti) este 50% din valoarea unui loc.
• Pentru copiii peste 12 ani patul suplimentar este 50% din pretul unui loc in dubla, la micul dejun se achita 100%. Este obligatorie prezentarea copiei dupa certificatul de nastere al copiilor.
• Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 2 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la masa (MD, DP, PC).
• Copiii cu varsta cuprinsa intre 2 - 12 ani (neimpliniti) achita 50% din contravaloarea mesei (MD, DP, PC).
• Copilul peste 12 ani achita integral mesele.
• Un copil intre 0-12 ani, insotit de 2 adulti platitori de cazare cu all inclusive, are gratuitate la masa si cazare.
• Al 2-lea copil pana in 12 ani are gratuitate la cazare si 50% reducere la serviciile de masa.
Facilitati masa: toate mesele se servesc in sistem de bufet suedez, in cadrul restaurantului complexului.
Relaxare: turistii pot beneficia de serviciile oferite in cadrul SPA Center-ului
Masaje (masaj aromatic de relaxare; masaj pentru gat, umeri si scalp, picioare obosite si anticelulitic; Hawaian Lomi Lomi; parafina si iasomie sau nuca de cocos; masaj cu pietre calde etc.);
Sauna: sauna salina si finlandeza, baie turceasca (hammam).
Infrumusetare: exfolieri corporale cu alge marine si struguri(pachet 40 de minute), impachetari cu alge marine si ceai verde(pachet 60 de minute), tratament corporal soc impotriva celulitei si de slabire intensiva, tratament soc pentru fermitate corporala, tratament bifazic pentru pierdere in volum si fermitate, tratament pentru estomparea vergeturilor, etc.
Medical: terapii balneo si de recuperare specifice: electrofizioterapie sau hidroterapie, impachetare cu parafina
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com