Rezervari on-line
  1. Mangalia
  2. >
  3. Hotel Corsa

Hotel Corsa 3*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Situare: pe faleza, la 50 m de mare.
Plaja: nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Dotari generale: hotel complet renovat, parcare pazita contra cost (7 lei / zi / autoturism), 45 camere duble (24 cu vedere la mare; 21 cu vedere la oras), 3 apartamente, 3 etaje, salon mic dejun (este dotat cu acces internet si poate fi amenajat ca sala de conferinte).
Dotari camere: camere duble cu tv, minibar, balcon cu masuta si scaune (numai pt camerele cu vedere la mare), bai cu dus (cadita), aer conditionat; apartamente: living, dormitor, tv cablu, minibar, aer conditionat, balcon cu masuta si scaune, baie cu cada.
Servicii masa : micul dejun bufet se asigura in salonul de mic dejun al hotelului, pranzul si cina se asigura in sistem bonuri valorice in valoare de 60 ron/zi/pers +comisionul agentiei la un restaurant din apropierea hotelului, categoria I .
Tratament: tratamentul se poate efectua in bazele de tratament ale Sanatoriului Balnear Mangalia.
Facilitati copii in camera cu 2 adulti: copilul intre 0-2,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, intre 3-11,99 ani beneficiaza de cazare gratuita si achita integral micul dejun, fara pat suplimentar. Daca se doreste pat suplimentar se achita 50% dintr-un loc de cazare. Peste 12 ani se achita tariful integral. Daca sunt 2 copii cu 2 adulti platitori se achita obligatoriu 50% dintr-un loc de cazare si micul dejun integral pentru amandoi, cu asigurarea unui pat suplimentar.

Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com