Rezervari on-line
  1. Mamaia Nord
  2. >
  3. Hotel Hanul Piratilor Camping Village

Hotel Hanul Piratilor Camping Village 3*

Localizare si descriere: Hanul Piratilor Camping Village este construit pe partea cu marea, la 100 metri de plaja si la numai 2 km de cea mai frumoasa statiune a litoralului romanesc, Mamaia. Beneficiind de o suprafata de 6 ha, Hanul Piratilor Camping Village ofera oaspetilor sai posibilitatea petrecerii vacantei in mijlocul naturii, inconjurati de verdeata si copaci, la doar cativa pasi de mare si plaja. Complexul este format din cateva casute cu dotari moderne, spatiu amenajat pentru camping si dotarile aferente (grupuri sanitare comune cu dusuri, racord la energie electrica pentru rulote, telefon si fax la receptie etc), parcare, terenuri de sport pentru fotbal si tenis, loc de joaca pentru copii, terasa-restaurant, zona amenajata pentru gratar etc.
Hanul Piratilor Camping Village pune la dispozitia turistilor casute cu apartamente cu 2 dormitoare pentru 6 persoane, camere duble superioare pentru 4 persoane si camere superioare cu capacitate de cazare de pana la 8 persoane.
Dotari generale:
- casute
- spatiu verde
- terasa-restaurant
- parcare
- loc de joaca
- terenuri de sport
- loc amenajat pentru gratar
Dotari camere:
Camera dubla superioara - Camera cu pat matrimonial/twin, grup sanitar, televizor, cablu tv, frigider si aer conditionat, pentru maxim 4 persoane (maxim 2 adulti si 2 copii cu varsta de maxim 12 ani). Suprafata camerei este de 25 mp.
Camera superioara - Camera cu 3 sau 4 paturi suprapuse (6 sau 8 locuri), grup sanitar, televizor, cablu tv, frigider si aer conditionat. Nu se pot instala paturi suplimentare. Suprafata camerei cu 8 locuri este de 30 mp, iar cea a camerei cu 6 locuri este de 23 mp.
Apartament cu 2 dormitoare – living cu canapea extensibil, 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), bucatarie (fierbator de apa, cuptor cu microunde, cafetiera), grup sanitar, televizor, cablu tv, frigider si aer conditionat, pentru maxim 6 persoane (maxim 4 adulti si 2 copii cu varsta de maxim 12 ani). Suprafata apartamentului este de 60 mp.


Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com