Rezervari on-line
  1. Jupiter
  2. >
  3. Hotel Majestic

Hotel Majestic 3*

Localizare: este situat in nordul stațiunii, foarte aproape de stațiunea Neptun, la aproximativ 100 m de plaja.
Construit in 1979 si renovat integral in 2016, hotel Majestic Jupiter face parte, alături de mai multe hoteluri de pe litoral, din grupul hotelier Phoenicia Hotels.
In prezent oferă servicii de cazare si masa de tip all inclusive in restaurantul propriu, precum si numeroase variante de petrecere a timpului liber, oferind oaspeților săi spatii de joaca pentru copii, piscina, terase, gradina. Pe terasa se organizează spectacole de divertisment. Hotel Majestic Jupiter este înconjurat de o gradina frumos amenajata cu plante exotice si autohtone, alei si băncuțe. Hotelul dispune si de 3 săli de conferințe cu o capacitate de 20,60 si 80 de locuri, dotate cu aer condiționat, conexiune la internet si toată aparatura necesara pentru un eveniment corporate. Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile.
Dotări Generale
162 camere duble
8 apartamente
Restaurant
Lobby bar
Terasa
Gradina
Loc de joaca pentru copii
Piscina cu șezlonguri si umbrele
Internet wireless in zona recepției si a piscinei
Seif la recepție
Camera bagaje
3 Sali de conferință (20,60, 80 de persoane)
Foișor
Birou cu PC si acces la internet si imprimanta in recepție
Șah, table, rummy, cărți de joc.
Rampa de acces pentru persoane cu dizabilități
2 camere adaptate pentru persoane cu dizabilități la parter
Parcare (in limita locurilor disponibile)
Facilități hotel: All inclusive, piscină, internet, sală conferință, loc joacă, parcare, restaurant, aer condiționat, balcon.
Dotări Camere:
Camera dubla are in dotare pat matrimonial (140x200 cm) sau 2 paturi (90x200), minibar, televizor, cablu, aer condiționat, pardoseala din parchet, baie cu dus, balcon. Suprafața: 14 mp.
Camera dubla se poate valorifica si in regim single. Repartizarea camerelor se face la recepție in momentul cazării.
Apartamentul cuprinde un dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila (140x200), baie cu cada sau cădită de dus, minibar, televizor, aer condiționat, balcon. Exista tv si aer condiționat in ambele camere. Unele apartamente au ușă intre cele doua camere. Suprafața: 32 mp. Repartizarea se face la recepție in momentul cazării.
Alte Specificații
Ora check-in: 18:00 Ora check-out: 12:00
Pentru acest hotel se achita la recepție in ziua cazării, o Taxa de stațiune in valoare de 5 lei /adult/zi

Servicii:
Servicii gratuite: acces la piscina exterioara cu șezlonguri si umbrele (in limita disponibilității) in intervalul 09.00-18.00, parcare auto gratuita (in limita disponibilității), Wi fi in zona recepției si a piscinei, seif in recepție, camera de bagaje, acces la locul de joaca pentru copii, Info turistice, birou dotat cu PC, internet si imprimanta, trezire la ora stabilita, transmitere mesaje, comenzi taxi, șah, table, cărți, rummy.
Servicii de masa:
Pachetul cu mic dejun: mic dejun in sistem bufet suedez.
Pachetul cu demipensiune include: mic dejun (08.00-10.00), prânz (13.00-15.00) servite in sistem bufet suedez si băuturile non-alcoolice neîmbuteliate (apa, răcoritoare, ceai, cafea) si alcoolice neîmbuteliate (bere draft, vin de masa draft alb sau roșu, lichior, vodca, coniac) ce pot fi servite doar in timpul prânzului in restaurant sau în locurile special amenajate între orele: 13.00-15.00.
Pachetul cu all inclusive oferă:
- Mic dejun tip bufet suedez (08:00-10:00) - include diferite tipuri de omleta, brânzeturi, mezeluri, legume, dulciuri, apa, răcoritoare, ceai, cafea);
- Gustare (11:00-12 :00 - produse de patiserie);
- Prânz tip bufet suedez (13:00-15:00 - include supe, ciorbe, mâncare gătita, garnituri, salate, legume, fructe, dulciuri),
- Gustare (17.00- 18.00 - produse de patiserie);
- Cina tip bufet suedez (18:30-20:00 include mâncare gătita, grătar, garnituri, salate, legume, fructe, dulciuri)
- băuturile non-alcoolice neîmbuteliate (apa, răcoritoare, ceai, cafea) si alcoolice neîmbuteliate (bere draft, vin de masa draft alb sau roșu, lichior, vodca, coniac) pot fi servite nelimitat pentru pachetele All inclusive in restaurant sau în locurile special amenajate între orele: 10.30-20.30.
*orele de masa pot suferi modificări
*persoanele care au regim alimentar special, dietetic (ce se poate dovedi prin document medical), vegetarian sau țin post sunt rugați sa anunțe recepția in momentul cazării, hotelul încercând sa tina cont de aceste doleanțe in limita posibilităților, fără sa fie obligați.
* In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet suedez (pentru un minimum de 50 de persoane) sau sub forma de meniu fix cu servire la masa (pentru un număr mai mic de 50 persoane).
* După ora 20.30 toate băuturile sunt contra cost.
* Toate băuturile răcoritoare sau alcoolice îmbuteliate sunt contra cost.
Pentru turiștii care beneficiază de servicii de masa, este obligatorie purtarea brățării primite la check in. Serviciile vor fi oferite pentru numărul de adulti si copii declarați in rezervare.
* Hotelul NU deține plaja privata sau Beach bar.
Hotelul nu accepta animale de companie.
Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com