Rezervari on-line
  1. Eforie Nord
  2. >
  3. Hotel Venus

Hotel Venus 2*


Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com


Descriere și localizare: Hotel Venus Eforie Nord 2 stele este situat in zona de nord a stațiunii, chiar pe faleza, la doar 80 de metri de plaja din zona Steaua de Mare. Hotel Venus reprezintă astfel o alegere naturala pentru turiștii care caută un hotel de 2 stele construit chiar pe faleza. In plus, începând cu vara 2023, Hotel Venus oferă oaspeților săi in mod gratuit, pentru fiecare camera rezervata, 2 șezlonguri pe plaja privata. Hotel Venus este înconjurat de vegetație bogata, lucru care asigura răcoare si umbra in timpul zilelor toride de vara. Este un hotel cu parter si 3 etaje si cu un număr total de 104 camere, dotate cu grup sanitar propriu, televizor, minibar.
Pe lângă spatiile de cazare, Hotel Venus mai pune la dispoziția oaspeților săi un restaurant cu auto-servire, precum si o terasa in aer liber. In aceeași incinta se asigura si mic-dejun sub forma de bufet suedez.


Dotări Generale: 104 camere duble, Plaja privata, Restaurant, Terasa, Recepție


Facilități hotel: Restaurant, Plaja privata, Balcon


Dotări Camere: Toate camerele hotelului Venus sunt prevăzute cu grup sanitar cu dus, si au in dotare televizor si minibar. Unele dintre camere au balcon, acestea fiind diferențiate prin tarif diferit.


Ora check-in: 16:00Ora check-out: 12:00


Pentru acest hotel se achita la recepție in ziua cazării, o Taxa de stațiune in valoare de 3 lei /adult/zi


Servicii fără plata: 2 șezlonguri pe plaja privata pentru fiecare camera rezervata; informații turistice, primirea si transmiterea mesajelor, distribuirea corespondentei, trezirea turiștilor la cerere, presa la recepție, păstrarea bagajelor in locuri special amenajate, seif, apel in caz de urgenta, distribuție pliante.
Nu se accepta cazarea cu animale de companie.