Rezervari on-line
  1. Sinemorets
  2. >
  3. Hotel Apartment Asti

Hotel Apartment Asti 3*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizarea unitatii de cazare: Hotel Asti din Sinemorets este situat pe faleza inalta, la circa 200 m. de plaja Butamiata, vis-a-vis de hotel Bella Vista. Pana la plaja se ajunge foarte usor. Din hotel avem o frumoasa priveliste asupra marii. In raza a 10 minute de mers de la hotel veti gasi 3 plaje spectaculoase, cea mai mare si amenajata fiind la doar 200m (plaja Butamiata).
La circa 10 minute de mers veti regasi frumoasa plaja formata la varsarea raului Veleka in mare, iar un pic mai spre sud veti regasi romantica plaja Lipite.
Descrierea unitatii de cazare: Hotelul Asti din Sinemorets reprezinta una din cele mai moderne unitati de cazare din localitate, fiind dat in functiune in iunie 2007, avand clasificare turistica de apart-hotel 3*** si restaurant 3*** din octombrie 2007.
Desi recent deschis hotelul a fost vizitat de numerosi turisti francezi, romani si germani care au lasat referinte foarte bune despre serviciile hotelului pe diverse site-urile de impresii de calatorii.
Cladirea hotelului are forma literei U. Pe latura centrala /catre vest este intrarea principala cu acces catre receptie, garaj si curtea interioara. Latura dinspre nord, cea mai lunga, este paralela cu drumul catre plaja. 
Structura de cazare: Hotel: 26 apartamente, restaurant, doua sali de conferinte, sala fitness cu plata, teren de tenis cu plata, parcare pazita gratuita;
Camere:
- 24 apartamente standard: aer conditionat, TV cablu, telefon, living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, chicineta (plita electrica, frigider/minibar, chiuveta, vesela, tacamuri), baie, acces internet wireless, balcon / terasa;
- 2 apartamente maxi: aer conditionat, TV cablu, telefon, living cu canapea extensibila, 2 dormitoare – unul cu pat matrimonial, al doilea cu doua paturi -, chicineta (plita electrica, frigider/minibar, chiuveta, vesela, tacamuri), baie, acces internet wireless, balcon / terasa;
Camerele de la parter au gradinite individuale, iar cele de la etaj 1 sau 2 au terase. Curatenia in camere se face zilnic, schimb de prosoape zilnic si la 3 zile se schimba asternuturile de pat.
Servicii si Facilitati
-restaurant cu program 7:00 - 23:00
garaj subteran pentru 5 masini (circa 5 euro/zi)
parcare in fata hotelului gratuita pentru 12-14 automobile, pazita in timpul noptii
receptie cu program 08:00 - 23:00
-fitness salon cu programul receptiei (circa 2 euro/pers/ora)
-teren de tenis cu program 08:00 - 21:00 (circa 5 - 6 euro/ora)
-2 sali de conferinte la mansarda pentru 20 si 70 persoane inca neutilate in acest moment
-hotelul ofera multiple posibilitati de excursii in Parcul Natural din apropiere, sau de-a lungul raului Veleka din apropierea localitatii Sinemorets.

Facilitati copii:
-insotiti de 2 adulti, in apartament: un copil (0-5.99ani) beneficiaza de gratuitate; un copil (6-13.99ani) achita 9.29 euro/copil/noapte (cazare+mic dejun);
Servicii masa:
-mic dejun; supliment demipensiune - 9.90 euro/adult/zi, 6.81 euro/copil/zi
 (2-13.99ani); supliment pensiune completa - 19.81 euro/adult/zi, 13.62 euro/copil/zi (2-13.99ani);
Tarifele includ: acces piscina, fitness, internet, parcare, taxa de statiune, comisionul agentiei si TVA;