Rezervari on-line
  1. Zakynthos
  2. >
  3. Hotel Palatia Caeli

Hotel Palatia Caeli 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizare: Vilele Palatia Caeli sunt situate pe coasta zonei Kipseli, o locatie rurala situata la doar 12 km in afara orasului-capitala Zakynthos, pe coasta de nord a insulei cu acelasi nume.
Facilitati hotel: Complexul este alcatuit din 4 vile individuale, Gaia, Thalassa, Uranus si Agapi. Facilitatile complexului constau in: Jacuzzi in aer liber, piscina cu sezlonguri, gradini impresionante, parcare si verande. La cerere, se pot oferi si servicii de babysitting, chef personal, inchiriere masini, inchiriere yacht, tratamente de infrumusetare.
Facilitati camere:
Vila Gaia are o capacitate de maxim 6 persoane si este dispusa pe 2 etaje. Parterul este alcatuit dintr-un living mare mobilat modern, cu semineu, TV si DVD player, zona de dining si bucatarie utilata cu masina de spalat vase, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, toaster, filtru de cafea, ceainic, mixer si vesela. Veranda mobilata ofera frumoase vederi catre gradina si mare. Etajul este compus din trei dormitoare cu vedere catre mare. Dormitorul principal dispune de baie proprie. Tot la etaj exista si o baie principala dotata cu cada cu hidromasaj, dus, uscator de par.
Vila Thalassa are o capacitate de maxim 6 persoane si este dispusa pe 2 etaje. Parterul este alcatuit dintr-un living mare mobilat modern, cu semineu, TV si DVD player, zona de dining si bucatarie utilata cu masina de spalat vase, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, toaster, filtru de cafea, ceainic, mixer si vesela. Veranda mobilata ofera frumoase vederi catre gradina si mare. Etajul este compus din doua dormitoare cu vedere catre mare. Dormitorul principal dispune de baie proprie. Tot la etaj exista si o baie principala dotata cu cada cu hidromasaj, dus, uscator de par.
Vila Uranus are o capacitate de maxim 5 persoane si este dispusa pe 2 etaje. Parterul este alcatuit dintr-un living mare mobilat modern, cu semineu, TV si DVD player, zona de dining, bucatarie utilata cu masina de spalat vase, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, toaster, filtru de cafea, ceainic, mixer si vesela, un dormitor dublu si o debara dotata cu masina de spalat, uscator, masa si fier de calcat. Veranda mobilata ofera frumoase vederi catre gradina si mare. Etajul este compus din doua dormitoare cu vedere catre mare. Dormitorul principal dispune de baie proprie. Tot la etaj exista si o baie principala dotata cu cada cu hidromasaj, dus, uscator de par.
Vila Agapi are o capacitate de maxim 10 persoane si este compusa din patru dormitoare, un living si trei bai. Dispune de aceleasi facilitati ca si celelate trei vile, plus un Jacuzzi si doua seminee.
Sport si divertisment: Complexul de vile dispune de o piscina cu sezlonguri, un Jacuzzi in aer liber, gradini si verande de dimensiuni mari.