Rezervari on-line
  1. Zakynthos
  2. >
  3. Hotel Majestic

Hotel Majestic 4*

Majestic 4* este un hotel exclusivist construit în stilul arhitectural tradițional, dar cu facilități moderne. Hotelul a fost renovat în 2008.
Localizare: Hotelul Majestic se află la câteva minute de plaja cu nisip, la 7 km de capitală, Zante Town, și la 6 km de aeroport. Situat în centrul stațiunii Laganas, cea mai animată și importantă stațiune din Zakynthos, vă puteți bucura de viața intensă de noapte cu cluburi, baruri și restaurante.
Facilitățile hotelului: Hotelul Majestic 4* oferă oaspeților săi personal multilingv, recepție 24 h, restaurant, bar, bar la piscină, cafenea, lobby, lift, piscină exterioară cu șezlonguri gratuite, centru Spa (masaj, saună, jacuzzi, sală de gimnastică, salon de înfrumuseţare, coafor), Wi fi (contra cost, 5 euro/zi), grădină frumos amenajată, centru de închiriere mașini, parcare privată gratuită.
Facilitățile camerelor: Toate camerele sunt spațioase, decorate modern și complet echipate astfel încât să ofere oaspeților confort maxim: balcon cu vedere la piscină sau la stațiune, baie proprie cu duș sau cadă, TV prin satelit, aer condiționat (gratuit), telefon direct, seif (contra cost, 15 euro/săptămână), minifrigider (gratuit) și Wi fi (contra cost, 5 euro/zi). Camerele standard au o suprafață de 23 mp.
Facilități pentru copii: Piscină în aer liber, loc de joacă.
Plaja: Plaja publică este cu nisip fin, iar intrarea în mare lină. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (aproximativ 8 euro/ set, 2 șezlonguri și o umbrelă).
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com