Rezervari on-line
  1. Zakynthos
  2. >
  3. Hotel Lesante

Hotel Lesante 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Luxosul hotel Lesante este construit recent in zona Tsilivi, fiind destinatia perfecta pentru cei in cautare de peisaje frumoase, cazare de lux si calitate superioara a serviciilor.
Locatia: Hotelul se afla la 100 m de plaja din statiunea Tsilivi.
Hotelul detine mai multe tipuri de camera: Duble Deluxe, Duble Executive, Family Rooms, Junior Suite, Suite Superior si Grand Suite, toate decorate cu bun gust si cu mobila eleganta.
Facilitatile camerelor: Camerele sunt spatioase si sunt dotate cu aer conditionat individual, seif, televizor LCD cu satelit, DVD/ CD player , telefon direct, radio, linie de internet, internet wireless, facilitati pentru prepararea cafelei si a ceaiului, mini-bar, cada, uscator de par, halat de baie si papuci, balcon.
Facilitatile hotelului: 2 restaurante, lounge piano bar, pool bar, magazine de suveniruri, conexiune wireless la internet, centru business, coafor, centru fitness, Spa, pisina, piscine pentru copii, piscine interioara incalzita, salon TV, loc de joaca pentru copii, Jacuzzi, camera de jocuri. Hotelul ofera urmatoarele servicii: receptie 24h, exchange, servicii de secretariat, inchirierea prosoapelor de plaja, camera de bagaje, servicii medicale, babysitting, spalatorie.