Rezervari on-line
  1. Thassos
  2. >
  3. Hotel Aloe

Hotel Aloe 3*

Aloe Hotel este o afacere de familie, construit în 1983. De atunci, hotelul a fost extins și au fost făcute îmbunătățiri la hotel. Acesta este un grup de clădiri, construit în stilul unui amfiteatru, cu toate camerele având o vedere neîntreruptă la mare. Scopul este de a oferi mediul perfect pentru oaspeții care caută să scape de stres și din viața de zi cu zi. Pantele împădurite de munte încep chiar la ușa hotelului.
Localizare: Hotelul Aloe este situat la 300 de metri de mare si la 100 de metri de statiunea Skala Potamia, in insula Thassos.
Facilitati camere: Hotelul ofera cazare in: 13 camere duble, 21 de studiouri. Camerele sunt situate in corpul vechi si au in dotare: baie proprie, telefon, seif si balcon cu vedere spre mare. Studiourile au fost renovate si mobilate in 2006. Au baie proprie, chicineta cu prajitor de paine & ibric, frigider, TV, telefon, seif, feon si balcon.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de: piscina exterioara, internet WiFi, teren de joaca, gradina, aer conditionat, seif, incalzire centralizata, parcare.
Distanta de la plaja: 100m ca
Distanta de la Port: 10 km cca
Distanțădin satul următor / oraș: 10 km ca.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com