Rezervari on-line
  1. Rhodos
  2. >
  3. Hotel Forum Beach

Hotel Forum Beach 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Hotelul Forum Beach este un complex modern de 4* situat pe frumoasa plaja din Lalyssos. Acesta hotel ofera o combinatie unica de relaxare si de activitati sportive.
Locatia: in statiunea Layssos, pe plaja, la doar 8 km de orasul Rhodos
Facilitatile camerelor: Hotelul Forum Beach dispune de de apartamente cu dormitor si living, complet renovate , dotate cu baie cu dus si uscator de par, chicineta aer conditionat, minibar/ mini-frigider, televizor satelit, telefon, seif (contra cost), balcon sau terasa, internet acces (contra cost).
Facilitatile hotelului: acesta pune la dispozitia oaspetilor receptie 24h, restaurant, 3 baruri, 3 piscine spatioase si 2 piscine pentru copii, mini club, loc de joaca pentru copii, piscina interioara incalzita, sauna, fitness, spa (jacuzzi, hammam), centru de sporturi acvatice, supermarket, spalatorie, room service (contra cost).
Divertisment: Pentru intretinerea unei atmosfere de vacanta si de relaxare turistii beneficieaza de programe de animatie in fiecare seara (Seara Greceasca, Karaoke, Cabaret). Iubitorii de sport pot practica volei, tenis sau fotbal.