Rezervari on-line
  1. Kos
  2. >
  3. Hotel Mitsis Blue Domes Exclusive Resort

Hotel Mitsis Blue Domes Exclusive Resort 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Localizare: hotelul se afla pe malul marii, la 10 km de aeroport si la numai 7 km de oraselul Kardamena.
Facilitati camere: aer conditionat individual, baie (cada, dus, uscator de par, cosmetice, telefon, prosoape de baie si de plaja, halat de baie, papuci, oglinda de machiaj), telefon, minibar, TV cu ecran LCD, canal de muzica, balcon sau terasa, seif, acces la internet Wi-Fi sau Lan (in functie de tipul camerei). Capacitate maxima camera dubla cu vedere la mare: 2 adulti + 1 copil. Capacitate maxima camera familiala 2 dormitoare: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil.
Facilitati hotel: roomservice, sali de conferinta, amfiteatru, camera pentru depozitarea bagajelor, parcare gratuita, colt TV, spalatorie si curatatorie, inchiriere de masini, scutere, biciclete, servicii medicale la solicitare, fax, copiator, servicii postale, restaurante (principal, italian, asiatic, grecesc, mexican, pescaresc), scaune pentru copii in restaurante, baruri (principal, de noapte, la piscine, pe plaja, la teatru), magazine (suveniruri, bijuterie, produse din piele si blana, mini market), teren de tenis, mini fotbal, hidrobiciclete, canoe, volei pe plaja, polo pe apa, tenis de masa, biliard (contra cost), darts, gimnastica, aerobic, sala de jocuri (contra cost), tobogane, sala pentru bridge, windsurfing (se cere certificat valabil), piscina exterioara (lunga de 650 m, impartita in 8 piscine mari si 6 piscine comune), prosoape de plaja (contra unei garantii returnabile), umbele si sezlonguri gratuite la piscina si pe plaja, centru wellnes si spa.
Contra cost: sporturi acvatice, calarie, carting.
Pentru copii: piscina integrata cu apa dulce, tobogane, teren de joaca si sali de joaca (interioare si exterioare: biblioteca, sala de pictura, sala de muzica, teatru de papusi, zona de odihna, sala de filme pe DVD), carusel, programe de animatie, discoteca, sali de jocuri pentru adolescenti, colt internet. Pentru adulti: teatru, animatie, karaoke, seri grecesti, evenimente