Rezervari on-line
  1. Creta
  2. >
  3. Hotel Astir Beach

Hotel Astir Beach 4*

Hotelul Astir Beach este un loc perfect pentru a vă bucura de relaxare prin serviciile oferite, ospitalitate și atmosfera prietenoasă.
Localizare: Situat în staţiunea Gouves, la 18 km est de Heraklion şi de staţiunile pline de viaţă Herssonisos (10 km) şi Malia (16 km). Aeroportul se află la 15 km de hotel. În imediata apropiere a hotelului sunt multe baruri, taverne, supermarketuri şi magazine. La numai 500 m distanţă de hotel se află o staţie de autobuz. Hotelul a fost construit în anul 1987 şi renovat în 2008.
Facilități hotel: Hotelul pune la dispoziția turiștilor restaurant spaţios şi confortabil, bar, lounge - TV, masa de biliard, sală de conferinţe pentru aproximativ 45 de persoane, snackbar, mini market și Wifi gratuit în lobby. Pentru cei care iubesc sportul vor avea la dispoziţie un teren de mini golf, tenis de masă. Hotelul oferă program de animaţie în timpul zilei şi seara (începând cu mijlocul lunii mai până la sfârşitul lunii septembrie), cu spectacole de muzică şi folclor. Hotelul dispune de o piscină cu apă dulce precum şi bar la piscină.
Facilități camere: Cele 180 camere moderne şi confortabile sunt dotate cu baie proprie cu cadă de baie sau duş, telefon cu linie directă, Wifi (contra-cost), aer condiţionat, mini-frigider, TV, uscător de păr, seif (contra cost) şi balcon sau terasă.
Facilități pentru copii: Pentru cei mici hotelul oferă programe de animaţie şi loc de joacă special amenajat.
Plaja: Hotelul este situat pe plajă. Tariful pentru 2 șezlonguri și 1 umbrelă este de 6 euro/zi.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com