Rezervari on-line
  1. Somova
  2. >
  3. Hotel Dunarea

Hotel Dunarea 4*

Localizare: Hotelul Dunarea 4* din Somova este situat in perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, un loc perfect pentru petrecerea oricarui tip de vacanta. Somova este o zona foarte apropiata de Tulcea si relativ usor accesibila de la Tulcea (la cerere se poate asigura transfer).
Descriere : Hotelul Dunarea**** din Somova, Delta Dunarii, este unul din cele mai noi hoteluri din Delta Dunarii, oferind conditii de cazare moderne la tarife accesibile. Hotelul Dunarea**** este deschis permanent, fiind o optiune excelenta pentru vacanta de vara, dar si o varianta excentrica si interesanta de petrecere a unor sarbatori de neuitat precum Paste, Revelion sau Craciun.
Structura de cazare: Hotelul dispune de 28 de camere duble. Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, pat dublu, TV, minibar/ frigider, telefon, acces Internet nonstop, aer conditionat sau incalzire proprie in functie de anotimp.
Camerele de la etaj sunt construite pe 2 nivele:
- parter: spatiul de zi cu TV si baia
- etaj: paturile pentru odihna (acces pe scara interioara).
Dotari generale camere: Baie cu dus; Televizor; Frigider; Minibar; Conexiune internet clasica; Aer conditionat; Telefon
Servicii si Facilitati : Hotelul dispune de restaurant cu meniu traditional unde puteti savura cele mai bune preparate dobrogene si nu numai.
Barul si terasele hotelului va asteapta cu o ambanta prieteneasca si relaxanta.
Piscina in aer liber va asteapta cu sezlonguri, bar, terasa, jocuri si concursuri. Sala de fitness, sauna, tenis de masa.
Hotelul Dunarea**** din Somova dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, dotata cu toate echipamentele necesare.
La cerere se pot organiza numeroase excursii la punctele istorice din zona.