Rezervari on-line
  1. Sfantu Gheorghe
  2. >
  3. Complex Green Village

Complex Green Village 4*

Localizare: localizat in Sfantu Gheorghe, ocupa o suprafata de cca. 30.000 mp si dispune.
Facilitati camere: 89 de camere, din care 30 de apartamente cu o camera dubla si living, 1 apartament cu doua camere duble si living, 50 de camere duble si 8 garsoniere.Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca. 20 mp, cu 2 fotolii de ratan, ne-extensibile si o terasa de cca. 15 mp iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp. Camerele au minibar si aer conditionat Terasele camerelor au vedere spre Dunare si Mare.
Facilitati hotel: restaurant cu terasa (capacitate totala: 240 locuri), bistro, amplasat langa piscina exterioara, 3 sali de cinema/conferinte. internet wireless in tot resortul.
Activitati entertainment center: biblioteca, biliard,sah, table, remi,darts, tenis de masa, piscina in aer liber, jacuzzi in aer liber.
Activitati in cadrul centrului spa: sauna, cabinet masaj.
Kids club: aminatie copii, jocuri interactive si atelier de creatie coordonate de o educatoare, locuri de joaca in aer liber.
Marina Resortului este dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace.
Plaja se intinde, de la varsarea Dunarii in Mare, pe o suprafata de 30 km.
STRUCTURA COMPLEX:
• „Egreta" cuprinde Vila 1 si Vila 2, fiecare avand 10 camere duble,sali de conferinte multifunctionale, cu o capacitate de 100 de locuri (sala mare) si 20 de locuri (sala mica ) si jacuzzi(cca. 91 mp) unde folosim sare de Bazna care are un efect benefic pentru numeroase afectiuni: boli reumatismale, artroze, discopatii, nevralgii, afectiuni ortopedice, stari post-traumatice, afectiuni ale sistemului nervos, boli ginecologice.
• "Starcul alb" include Vila 7, Vila 8 si complexul de vile A- I, insumand 18 apartamente.Vila 7 este formata din 2 dormitoare la etaj (cu paturi twin) si 1 living la parter(aici se pot montapaturile suplimentare), legaturadintre ele facandu-se printr-o scara interioara.Vila 8 este formata la randul ei din 8 garsoniere(cu paturi twin) si 2 livinguri.
"Lebada" cuprinde complexul de Vile J - L (6 apartamente).
• In zona "Pelicanul" se gasesc Vilele 3-5, fiecare avand 10 camere duble, Vilele M - O, cu 6 apartamente, piscina ,centru SPA ( 1 camera pentru masaj, 2 saune, sala de fitness ), restaurantul principal (capacitate totala: 240 locuri,parter / etaj, interior/ exterior, cca. 324 mp), sala conferinte (100 locuri ), centru afaceri si complexul multifunctional (3 sali de cinema, biliard, biblioteca).
Marina - Clientii care vin cu barcile proprii au acces gratuit in Marina Complexului.
Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com