Rezervari on-line
  1. Dunavatu de Jos
  2. >
  3. Pensiunea Solinia

Pensiunea Solinia 4*

Localizare : Pensiunea Solinia este localizata in Delta Dunarii in Dunavatu de Jos ,localitate accesibila cu autoturismul din Tulcea.
Descriere: Pensiune Solinia este o pensiune noua cu un confort clasificat la 4 flori cu facilitati rare in zona precum piscina exterioara si aer conditionat.
Structura : Capacitatea de cazare este de 32 locuri astfel : 6 camere duble (din care 2 paturi matrimoniale) cu aer conditionat, TV, grup sanitar propriu; 4 camere triple cu TV, grup sanitar propriu ,aer conditionat; 1 apartament format din 2 dormitoare (fiecare de maxim 3 locuri), baie, TV, aer conditionat.
Dotari generale camere
Baie cu dus; Televizor; Aer conditionat
Servicii si Facilitati: Pensiunea dispune de restaurant cu aer conditionat (si terasa) care poate fi amenajat si pentru conferinte (30-320 locuri) si alte evenimente . Piscina exterioara cu sistem de pompe si iluminat. Mijloace de agrement : vaporas, salupa rapida, barci cu visle.
Centrala termica proprie; Biliard ; parcare proprie pazita ; living multifunctional pentru servit masa, cafeaua etc ; zona de agrement in aer liber.
Facilitati generale in unitatea de cazare : Restaurant, Biliard, piscina exterioara ,Plimbari cu barca/vaporas