Rezervari on-line
  1. Crisan
  2. >
  3. Vila Trident

Vila Trident 3*

Localizare : Vila Trident***se afla in Delta Dunarii, in localitatea Crisan, pe malul stang al bratului Sulina, in imediata apropiere a pontonului de acostare a navelor de pasageri.
Descriere : Vila Trident***este amplasata intre Dunare si Canalul Ceamurlia, pe o limba de uscat lata de aproximativ 70 metri, de aceea mai este numita si "vila dintre ape". Este o constructie noua si a intrat in circuitul turistic in anul 2008.
Structura de cazare: Numarul total de locuri in Vila Trident***este de 10, impartite in 5 camere cu pat matrimonial. O camera are baie proprie, iar restul camerelor au acces la 3 bai din hol. Vila dispune de un living spatios, mobilat cu canapele de piele ecologica, tv satelit, sistem sunet si lumini disco si o frumoasa soba de teracota venetiana.
Servicii si Facilitati : Living; Bucatarie complet utilata; Internet; Incalzire centrala ;Terasa care da in portul privat unde sunt tinute ambarcatiunile si unde se poate face plaja sau pescui ;Loc de joaca pentru copii ;La cerere se poate asigura transportul turistilor de la Tulcea la Crisan ;Inchirieri de ambarcatiuni de pescuit si agrement .
Se organizeaza excursii, partide de vanatoare, vizitarea punctelor de interes din zona