Rezervari on-line
  1. Lara
  2. >
  3. Hotel Wow Kremlin Palace

Hotel Wow Kremlin Palace 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta 


 


Locatia: la 20 Km de aeroportul Antalya si la 20 Km de centrul orasului Antalya
Facilitatile camerelor: balcon sau terasa, baie dotata cu dus sau cada, uscator de par, A/C, telefon direct, TV satelit si muzica, TV cu plata, internet (cu plata), mini bar (racoritoare si bere, zilnic) si seif.
Activitati: Piscine in aer liber si interioare pentru adulti si copii, tobogane cu apa pentru adulti si pentru copii, 8 terenuri de tenis, pista de jogging, tenis de masa, squash, baschet, mini footbal, volei pe plaja, centru de fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, centru de sanatate. Sporturile de apa cu motor, masajul si centrul de infrumusetare sunt cu plata. Animatie zilnica si program de seara, disco. Mini club pentu copii intre 4 si 7 ani, Jokers Club pentru copii intre 8 si 12 ani si club pentru adolescenti intre 13 si 16 ani. Exista meniu special pentru copii.Sezlongurile, umbrele si prosoapele sunt gratuite.
Alte facilitati: Restaurante principale, Restaurant Stolista, La Gondola (Italian), Restaurant Pasha (Turcesc), Restaurant Trapeza (Rusesc), Restaurant El Sombrero (Mexican), 7 baruri in cadrul complexului hotelier.
Masa: Maximum All Inclusive - Toate mancarurile si bauturile locale si o parte din bauturile de import sunt gratuite. Cafeneaua Pushkin si mic dejun A`la Carte sunt cu plata. Room service este cu plata cu exceptia camerelor suite unde serviciul este gratuit. La restaurantele A`la Carte puteti beneficia de servicii gratuite o singura data pe sejur. Room service, vinurile speciale, bauturile de lux si restaurantul A`la Carte - Sushi, Puskin Café sunt cu plata