Rezervari on-line
  1. Lara
  2. >
  3. Hotel Miracle Deluxe Resort

Hotel Miracle Deluxe Resort 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta 


Locatia: In cartierul Lara, la 12 km de aeroportul Antalya, 11 km de centrul orasului Antalya.
Cazare: Toate camerele sunt cu balcon, baie privata cu uscator de par, A / C (functioneaza in concordanta cu conditiile climatice), telefon direct, mocheta, seif, minibar (apa, bauturi racoritoare, bere, care se reimprospateaza zilnic) si TV satelit.
Facilitati: Turkuaz - Restaurantul principal pentru bufet deschis (bauturi din import nu sunt servite), restaurante A`La Carte - Miracolo (Italian), Anatolia (Turcesc), Lagos (Pescaresc), Dragon (Chinezesc), toate cu rezervare in prealabil si cu plata 10 euro de persoana iar copiii sub 6 ani nu sunt acceptati. Lobby bar (bauturile locale si o parte din bauturile de import sunt fara plata intre 10.00 - 02.00), barul de la piscina (bauturile locale si o parte din bauturile de import sunt fara plata intre orele 10: 00 si 23: 00), bar pe plaja (doar bauturi racoritoare). In Bridge Bar bauturile toate bauturile sunt cu plata. Room service, bauturile de lux, bauturile din import, vinurile imbuteliate si sucuri proaspete de fructe sunt cu plata. Doctor, spalatorie, baby sitting, internet café, masinute pentru copii, magazine si conectarea la internet din camera sunt deasemenea cu plata.
Servicii: All Inclusive - mic dejun, mic dejun tarziu, bufet deschis pentru pranz, cina, ceai, si cafea, gustari tarzii. Toate bauturile racoritoare si alcoolice locale sunt gratuite.
Plaja: Plaja este privata, de nisip; sezlongurile si umbrelele de plaja sunt fara plata.
Sporturi: Piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, tobogane, sala fitnes si aerobic, gimnastica, fotbal, mini fotbal si volei de plaja, baschet, tenis, tenis de masa, tras cu arcul, sah, darts, teatru acoperit, program de animatie pe tot parcursul zilei si serii, noapte turceasca, pub, muzica live, discoteca si cinema in aer liber, toate fara plata. Echipament pentru tenis, nocturna si lectiile de tenis, biliard, bowling, solar, masaj, salon de infrumusetare, internet si jocuri pe calculator, sporturi de apa, toate sunt cu plata. Program de animatie pentru adulti si copii pe timpul zilei, mini club pentru copii (04 - 14 ani) si junior club