Rezervari on-line
  1. Belek
  2. >
  3. Hotel Rixos Premium

Hotel Rixos Premium 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta 


Locatia: Este situat in statiunea Belek din districtul Ileribasi,la doar 30 min de aeroportul din Antalya.
Facilitatile camerelor: Toate camerele au balcon, A/C, telefon direct atat in camera, cat si in baie, mocheta, minibar, seif, plasma, TV satelit, sistem muzica hi-fi, conexiune internet, uscator de par. Cos cu fructe proaspete la sosire.
Activitati: Rixos Premium este la dispozitia dumneavoastra si va ofera posibilitati de shopping ce includ unele dintre cele mai renumite marci din lume; aqua-park-ul Troia va ofera distractie si toate tipurile de activitati sportive. Centrul Spa va garanteaza o vacanta sanatoasa cu bai turcesti, sauna, camera cu aburi, camera cu zapada, camera cu ploaie, camere de relaxare, camera de masaj Cleopatra, piscina cu apa de mare, piscina interioara, camera de masaj VIP. De asemenea, Rixos Premium va ofera posibilitatea de a practica golf , fotbal sau tenis.
Servicii contra cost: consultatii medicale, salon de infrumusetare, masaj, tratamenete cosmetice, Spa Center, coafor, spalatorie, telefon, fax, lectii de tenis, sporturile de apa motorizate, shopping center, internet cafe, bowling, biliard, PlayStation.
Facilitati copii: piscina pentru copii, mini-club Rixy Club (04-12 ani, meniu special pentru copii, discoteca si cinema pentru copii, terenuri de joaca, baby sitting contra cost.
Alte facilitati: Restaurant principal si alte 13 restaurante a la carte, baruri si cafenele, sali de conferinte, cinema, discoteca, piscine exterioare si interioare, piscina cu tobogane, centru de frumusete si sanatate.
Troia – aquapark si delfinariu: intins pe o zona de 12.000 mp, parcul Troia o sa va ofere clipe de neuitat, conceptul acestuia fiind unic.
Masa: All Exclusive All Inclusive – acest concept practicat de Hotelurile Rixos va garanteaza cele mai inalte standarde ale serviciilor.