Rezervari on-line
  1. Belek
  2. >
  3. Hotel Papillon Belvil Club

Hotel Papillon Belvil Club 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta 


Localizare:Hotel Papillon Belvil Club este localizat in statiunea Belek, pa plaja, la 35 km de aeroportul orasului Antalya si la 40 km de centrul orasului.
Facilitati:Cele 408 camere ale hotelului sunt decorate si mobilate intr-un stil modern, aerisit, insa cu detalii specifice turcesti si sunt dotate cu aer conditionat/incalzire, telefon, satelit TV, mini bar, uscator de par, balcon, seif, mocheta in camerele din cladirea principal si marmura in bungalouri. Camerele hotelului au ca facilitate o selectie de ceaiuri si cafele. Accesul la internet este valabil doar in lobby (wireless).
Un complex construit in stil traditional turcesc, insa modern, Belvil ofera: restaurant principal (capacitate de 1150 persoane), 6 restaurante a la carte (Italin, Mexico, China, Fish, Rusian, Turk), crama si berarie (capacitate 80 persoane), 3 baruri (Pool-150 locuri, Beach-80 locuri, Lobby-200 locuri), 3 sali de conferinte (385m2/140m2/125m2), aquapark cu tobogane si piscine (copii si adulti), piscina acoperita (pentru adulti si copii), baie turceasca, sauna,fitness, masaj, jacuzzi, room service 24 ore, 2 terenuri de tenis, baschet, volei, handbal, tenis de masa, spectacole, mini club (4-17 ani), loc de joaca pentru copii, cinematograf, discoteca, sqash, mini fotbal, amfiteatru (cap.1150), sporturi nautice nemotorizate, parcare.