Rezervari on-line
  1. Belek
  2. >
  3. Hotel Kaya Belek

Hotel Kaya Belek 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Locatia: Hotelul este situat in Belek la 35 km de centrul orasului Antalya si la 27 de km de aeroport.
Facilitati ale camerelor: Hotelul are un numar de 506 camere: 356 camere standard (30 m2; 2+2 pax), 48 suite (un living, un dormitor si o baie, max. 6 pax), 90 de camere familiale (un dormitor si o baie, max. 4 pax). Toate camerele au balcon, baie privata cu dus si cada, uscator, A/C, telefon direct, mocheta, mini bar (aprovizionat zilnic doar cu bauturile racoritoare), seif (cu plata), TV satelit si canale de muzica.
Servicii: Restaurantul principal - bufet deschis, restaurantele À la Carte cu specific asiatic, italian si barbeque, baruri in diferte locatii din cadrul complexului hotelier. Cu plata sunt: magazinele, coaforul, asistenta medicala, baby sitting, spalatoria, salonul de frumusete, rent a car, internetul si jocurile pe calculator.
Plaja: Hotelul dispune de plaja privata; prosoapele de plaja, saltelele de plaja si umbrelele de soare sunt gratuite.
Sporturi: Piscina interioara si cea interioara, piscina pentru copii, centru fitness, sauna, baia turceasca, jacuzzi, teren de tenis, volei, baschet, sporturile nautice nemotorizate sunt gratuite. Cu plata sunt: nocturna pentru terenul de tenis, echipamentele si lectiile de instruire, terenul de fotbal, minigolf, terenul de golf (in apropierea hotelului), masajul, centrul de frumusete, sporturile nautice motorizate. Programe de animatie pentru adulti in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii cu varsta intre 04 si 12 ani si un junior club pentru cei cu varsta intre 13 si 16 ani.
Masa: Ultra All Inclusive - bufet deschis, toate bauturile locale alcolice si racoritoare, bauturile alcoolice de import standard, restaurante À la Carte cu rezervare in prealabil