Rezervari on-line

UNGARIA

OFERTA PENTRU TURISM INDIVIDUAL

Perioada de valabilitate: 15.01.2010 – 29.12.2010

1. REGIUNEA VITICOLA DE NORD

Hotel EGER 3*si Hotel PARK 4*,  Eger  mic dejun
Localizare: complexul este situat in centrul istoric al orasului Eger, la 140 km distanta de Budapesta. Hotel Park  a fost construit in anul 1900 in stil baroc, in timp ce Hotel Eger pastreaza stilul modern al anilor 1980. Complexul a fost renovat in anul 2004, devenind astfel un important centru wellness si de conferinte.
Facilitati hotel: restaurant, terasa, piano-bar, pub, cafenea, club, sala de conferinte, piscina interioara, wellness si centru fitness, centru de infrumusetare, cabinet medical, teren de tenis, bowling, darts, parcare.
Camere: 209 camere echipate cu aer conditionat, TV, radio, acces internet, telefon, minibar. Majoritatea camerelor dispun de balcon. Exista si camere pentru nefumatori. Este permis accesul cu animale de companie.

2. REGIUNEA PUSZTA

Grand Hotel ARANYBIKA 4*
si Grand Hotel ARANYBIKA 3* , Debrecen mic dejun
Localizare: hotelul este situat in centrul orasului Debrecen, la marginea binecunoscutei regiuni Horobagy  Puszta, si la 230 km est fata de Budapesta. A fost construit in 1915 in stil Art Nouveau, de Alfred Hajos.
Facilitati hotel:  restaurant,  bar, sala de conferinta, piscina interioara, centru de fitness si wellness, salon de  infrumusetare, parcare.
Camere: hotel 4* - 173 camere echipate cu TV, radio , telefon, minibar si A/C
                 hotel 3* - 253 camere echipate cu TV, radio, telefon, si minibar

3. REGIUNEA MEDITERANEANA


Danubius Hotel PALATINUS 3*, Pecsmic dejun
Localizare: construit in stil Art Deco, hotelul este situat in centrul istoric al orasului, in imediata  apropiere a zonei pietonale.
Facilitati hotel: restaurant, brasserie, sala de conferinta, sauna, masaj, laundry, parcare.
Camere : 94 camere echipate cu TV, radio, telefon, minibar, aer conditionat.

4. REGIUNEA BALATON

Hotel AZUR 4*Siofok- mic dejun
Localizare: situat pe plaja, in centrul orasului Siofok. Hotelul dispune de o plaja privata si un parc cu o suprafata de 6 hectare. Siofok este capitala malului sudic al Lacului Balaton, lac situat la 100 km distanta de Budapesta. Centrul de atractie al orasului il constituie  Galerius Aqua Park si Centrul Wellness, care reinvie parca atmosfera vechilor bai romane.
Facilitati hotel: restaurant, terasa, sala de conferinte, masaj, sauna, sala de fitness, parcare
Camere: 222 camere cu balcon, TV, WiFi, safe, uscator de par, minibar. Toate paturile au saltele terapeutice cu perne si plapume  hipoalergenice.

5. REGIUNEA MONARHICA

Hotel Ibis GYOR 3*- Gyor mic dejun
Localizare: modern, situat in central  orasului Gyor, la 130 km vest de Budapesta. Hotelul a fost inaugurat in 2007. Orasul Gyor este cunoscut si sub numele de Orasul  Celor 4 Rauri, datorita fluviului Dunarea, raului Raba, raului Marcal si raului Rabca.
Facilitati hotel: restaurant, snack bar, sali de conferinta, inchirieri biciclete, garaj
Camere: 96 camere  echipate cu aer conditionat,  TV, radio, telefon, acces internet. Exista 72 de camere pentru nefumatori. Hotelul dispune si de camere amenajate pentru persoane cu  disabilitati.