Rezervari on-line
  1. Slanic Moldova
  2. >
  3. Hotel Eurovacanta

Hotel Eurovacanta 3*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizare :Complexul Hotelier Euro Vacanta*** este situat la intrare in statiunea supranumita si "Perla Moldovei", statiunea Slanic Moldova.
Descriere : Complexul Hotelier Euro Vacanta*** dispune de un restaurant modern cu mancaruri traditionale si internationale, precum si de sauna si sala de fitness. In curand hotelul va dispune si de baza de tratament.
Structura de cazare: Complexul dispune de 57 de camere duble si 2 apartamente.
Dotarile: TV color, cablu, frigider, telefon, balcon, uscator de par, internet wireless.
Dotari generale camere:Baie cu dus; Televizor; cablu TV; Balcon; Frigider; Internet wireless; Uscator de par
Servicii si Facilitati:Complexul Hotelier Euro Vacanta*** pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu mancaruri traditionale si internationale, avand o capacitate de 130 de locuri si o terasa de 60 de locuri, precum si orchestra.
Complexul dispune de o sala de conferinta de 60 de locuri, 2 sali de cate 40 de locuri pentru cursuri sau prezentari, un amfiteatru de 140 de locuri, o sala de sport polivalenta (teren de tenis de camp, baschet, volei, handbal, ) precum si o sala de gimnastica si pregatire fizica.
Complexul Hotelier Euro Vacanta*** dispune de o piscina cu dimensiuni semi-olimpice.
Facilitati generale in unitatea de cazare: Restaurant ;Parcare; Sala de conferinte;Incalzire centrala; Internet; Fitness; Biliard; Sauna