Rezervari on-line
  1. Olimp
  2. >
  3. Hotel Amfiteatru

Hotel Amfiteatru 2*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Situare: la cca 50 m de plaja 
Plaja: in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, intrare in mare cu pietricele
Dotari generale: 6 etaje, lift, bar, terasa, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, salon frizerie si cosmetica, restaurant, internet wireless la receptie
Dotari camere: baie cu dus/cada, balcon, telefon cu linie internationala directa, tv-cablu, minibar
Servicii masa: mic dejun inclus in valoare de 18 lei/ pers/zi + comisionul agentiei, bufet, restul meselor a la carte in sistem bonuri valorice.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copiii pana la 2 ani au reducere 100% la micul dejun si cazare, copiii de la 2 la 6,99 ani beneficiaza de cazare gratuita (daca nu solicita pat suplimentar) sau achita 50% din tariful de cazare a unui adult - daca solicita pat suplimentar. Mic dejun - 50%, copiii de la 7 la 13,99 ani beneficiaza de cazare gratuita (daca nu solicita pat suplimentar) sau achita 50% din tariful de cazare a unui adult - daca solicita pat suplimentar. Mic dejun - 100%. Peste 14 ani sunt considerati adulti si nu beneficiaza de nici o reducere la cazare si mic dejun.
Alte informatii: Persoanele insotite de animale de companie vor achita 20% din valoarea unui loc de cazare si vor prezenta la receptie, actul de sanatate al animalului.