Rezervari on-line
  1. Neptun
  2. >
  3. Hotel Caraiman

Hotel Caraiman 2*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Situare: la 350 m de plaja.
Plaja: in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Dotari generale: 242 camere duble repartizate pe 4 nivele, bar de zi (60 locuri), restaurant (1600 locuri)
Dotari camere: camere duble cu baie proprie cu dus, 2 paturi, masuta, mocheta, balcon (camerele de la parter nu au balcon); tv cablu, minibar inclus in tarif .
Servicii Masa: se acorda in restaurantele Caraiman, Romanta, Craiova din Neptun si National din Mamaia (dispun de linie de autoservire restaurantele Romanta si National), in sistem bonuri valorice. Bonurile pot fi utilizate si la barul din incinta hotelului.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti) : 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-11,99 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; pentru al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-11,99 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; a treia persoana (adult) in camera dubla achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat
Servicii suplimentare:contra cost: servicii telefonice, inchiriere jocuri distractive, vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate; incluse in tarif: informatii turistice si culturale, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti.

Contact: tel. 0749 262390; 0351 181739;  email adielatravel@yahoo.com