Rezervari on-line

SALZBURGER LAND
Zell am See - Kaprun (www.zellamsee-kaprun.com )
Statiunile Zell am See si Kaprun sunt deja cunoscute, fiind printre destinatiile turistice cele mai cautate in Austria - chiar si vara.
Pentru o vacanta activa, turistii au o gama larga de posibilitati: 4 plaje amenajate in jurul lacului Zeller, scoala de scufundari, cursuri de navigatie si surfing, plimbari cu barca sau cu bicicleta, rafting pe diverse rauri din Salzburgerland, trasee montane (trekking), mountain-bike, sali de tenis si squash, piscina, sauna, solarium, echitatie, golf, excursii in imprejurimi, concerte, cinema, seri traditionale.
Pentru a urca pe muntii ce domina regiunea, turistii au la dispozitie o retea bogata de mijloace de transport pe cablu: in Zell am See se poate urca pana la altitudinea de 2.000 m, iar in Kaprun se poate ajunge pana la altitudinea de 3.029 m (acolo unde se poate schia si vara, pe ghetar).
De la Viena se ajunge destul de repede, in cca. 4 ore, iar de la Salzburg in numai 1 ora. Soselele sunt foarte bune, iar pentru cei care calatoresc cu trenul exista o linie ce leaga Zell am See de Viena si Salzburg.
Zell am See - Este un mic orasel medieval situat pe malul unui lac alpin cu apa cristalina, inconjurat de varfurile inzapezite ale Alpilor. In centrul orasului, in zona pietonala, se gasesc o multime de cafenele, baruri, restaurante si magazine.
Kaprun - Aici gasim o asezare mai linistita, ce se intinde la poalele ghetarului Kitzsteinhorn (alt. 3.203 m), intr-un peisaj de basm. Aici puteti opta sa va petreceti timpul in diverse moduri: la bowling, minigolf, fitness sau la centrul sportiv Optimum Kaprun, ce include piscina interioara, piscina exterioara, tobogan cu apa gigantic, sauna, baie de aburi, solarium, masaj, teren de tenis si squash.