Rezervari on-line
  1. Olimp
  2. >
  3. Hotel Pam Beach

Hotel Pam Beach 3*

Localizare: Complex Pam Beach Olimp este clasificat la 3*, prezinta 210 spatii de cazare, din care: 10 apartamente, 10 camere triple, 190 camere duble ( matrimoniale / twin ). Restaurantul are capacitate de 210 locuri, renovat in totalitate la standarde europene, cu servire la Linia de Autoservire ( impinge tava ), atat mesele dejun sau cina, cat si micul dejun, cu terasa restaurantului localizata chiar in "buza" falezei.
Dotari si servicii: Restaurant, terasa cu program artistic, parcare (in limita locurilor disponibile), internet wireless, pastrare valori la receptie, loc de joaca pentru copii, piscina exterioara, sala de conferinte (60 locuri in cadrul receptiei, la mezanin). Plaja este amenajata bar – terasa, cu umbrelute si sezlonguri contra cost. Aveti si plaja amenajata pentru cearceafuri.
Se accepta animale de companie si vor achita 20% dintr-un loc de cazare. Vor prezenta la receptie actul de sanatate al animalului.
Dotari camere: Din toate camerele se vede marea si toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV cu ecran plat, uscator de par, uscator de rufe, racitor - minibar, baie cu dus, wi-fi in fiecare camera si in incinta complexului.
Facilități hotel: piscina, internet, sala de conferinte, loc de joaca, parcare, restaurant, minibar, Wifi gratuit.
Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com