Rezervari on-line

Gerlos


 Gerlos este situat la 1246 m altitudine în mijlocul a Zillertal Arena, cel mai mare domeniu schiabil al Zillertal, cu 166 de km de pârtii. Satul de munte este faimos pentru après-ski-ul foarte animat, nelăsându-se cu nimic mai prejos faţă de celebrele vecine Mayrhofen si Zell am Ziller. Multe baruri, cluburi şi refugii vă invită să vă opriţi şi să le faceţi o vizită. Cu posibilităţile de sport variate şi numeroasele activităţi de petrecere a timpului liber, cum ar fi săniuş, schi fond, zborul cu parapanta sau drumeţii oraşul are de oferit mult mai mult decât doar teleschiuri şi pârtii. Nu degeaba Gerlos a devenit în ultimii ani una dintre cele mai populare resorturi de sporturi de iarnă din Zillertal.

ZONA SKI

Cu skipass-ul „Zillertaler Superskipass“ puteti alege intre 668 km pârtie si 172 de instalaţii pe cablu în cele 8 domenii schiabile de schi ale văilor Ziller, Gerlos si Tuxer, între care legătura este asigurata exemplar de un serviciu gratuit de transport. Gerlos vă oferă acces direct la Zillertal Arena şi astfel la cei 166 km de pârtii. Aici - în cel mai întins domeniu schiabil din Zillertal - 49 instalaţii pe cablu vă transportă comod la altitudini de până la 2500 m. De aici puteţi alege între diversele provocări. Experţii o pot accepta pe cea constituită de coborârea neagră "Abfahrt Nr. 6" ("Coborârea Nr. 6") la Krummbachtal, cu 613 m diferenţă de altitudine. Coborârea de vale cea mai lungă, cu 10,4 km duce de la Stoanmandl prin Ebenfeld până la staţia de vale Isskogl. Iubitorilor de zăpadă adâncă şi Free-ride le stau multe zone la dispoziţie, printre altele la Arbiskogl. Freestylerii sunt aşteptaţi la "Hot Zone Snowpark" la Gerlos. Pe Mega-Halfpipe (100 m lungime, 14 m laţime) distracţia este garantată! În plus vă stau la dispoziţie versantele cu zăpadă adâncă ale Sportbahn Kapaun, Wilder Krimml şi Kreuzjoch, făcute măsura boarderilor! Pârtiile pentru copii şi grădiniţa cu program special pentru copii au grijă de cei mici. Ca delicatesă în Zillertal vă recomandăm o excursie la gheţarul Hintertuxer, care datorită mărimii sale şi pârtiilor exigente face parte din cel mai bun gheţari ai Alpilor.
Zillertalul este cunoscut ca o adevărată fortăreaţă a Après-Ski-ului în Austria şi Königsleiten nu face această faimă de ruşine: aici vă aşteaptă nu doar diferite refugii la revenierea de pe pârtii cât şi o gamă largă de baruri de Après-Ski şi discoteci. Distracţia începe la "Cin Cin", la staţia de vale, la "Gaspingerhof" vă aşteaptă muzică live şi continuări foarte plăcute ale serii sunt oferite de "Little London" sau "Haberl's Skibar". Fie la Après-Ski sau derdeluş, la patinoar sau o drumeţie cu rachetele de zăpadă - în Gerlos găseşte fiecare câte ceva pe plac!
În Gerlos vă stau la dispoziţie 12 km de pârtie, 4 km din care pentru stil skating. Acestora se adaugă reţeaua de 12 km de la Zell im Zillertal, de unde puteţi schia la Mayrhofen. Cel mai lung traseu este cel de 6 km Schönachtal-Stinkmoosalm, cu grad de dificultate mediu. Din cei 200 km de care regiunea dispune în total fac parte şi cei 12 km la altitudine pe platoul Gerlosplatte către Krimml, la 1.655 m altitudine. În localitatea învecinată Nachbarort "Wald" se află în plus accesul la ruta de 200 km "Pinzgau-Loipe", cu parcursuri foarte bine îngrijite şi variate.

Informatii despre partiile de ski

Cel mai înalt punct al zonei  2.500 m

Cel mai jos punct al zonei 1.300m

Statiune de schi la altitudine 1.246m

Numar instalatii transport pe cablu 49

Numar teleschiuri 17

Numar telescaune 22

Numar telecabine 10

Pârtii în total 166 km

Pârtii verzi/albastre 40 km

Pârtii rosii 115 km